Hem > V > Vad Kostar Prenumeration På Readly?

Vad kostar prenumeration på Readly?

Med vårt erbjudande får ni två månader gratis, därefter kostar det 99 kr i månaden, dock ingen bindningstid. Psst! Med Readly läser du dessutom alla dina favoritmagasin på ett hållbart sätt.

Läs mer

Related

Hur mycket kostar 3D Printing?

En 3D-skrivare för entusiaster kostar mellan 15 000 och 35 000 kr, en 3D-skrivare för professionella skapare kostar mellan 35 000 och 60 000 kr och en 3D-skrivare för industriellt bruk kostar mellan 200 000 och 1 000 kr.

Man kan också fråga vilka tidningar ingår i readly?

Ett abonnemang hos Readly ger dig obegränsad tillgång till fler än 5000 titlar i en och samma app. Du kan läsa både nya och gamla nummer, ladda ner magasin för att läsa offline när du saknar internetåtkomst och dela abonnemanget med hela familjen på upp till 5 olika enheter - det är Readly! Hur säger jag upp Readly? Readly rekommenderar att uppsägning sker via "Mitt Konto" på Hemsidan. Uppsägning via "Mitt Konto" kan göras närsomhelst under aktuell Abonnemangsperiod för att Abonnemanget ska upphöra vid nästa Abonnemangsperiod och du inte ska debiteras för ytterligare en Abonnemangsperiod.

Med hänsyn till detta, varför försvinner expressen från readly?

Anledningen till det uppges vara att förlagen anser att förtjänsten för att ha sina tidningar hos Readly är för låg. Bland tidningar som riskerar att försvinna från Readly om de inte förnyar kontrakten med Aller och Bonnier finns bland andra Expressen, Elle och Svensk Damtidning. Och därefter, varför har expressen försvunnit från readly? Att Expressen och även andra Bonnier News-ägda titlar inte längre går att läsa i tjänsten är en konsekvens av det beslut som fattades för lite över ett år sedan, vilket Dagens Media rapporterat om tidigare.

Related

Vad kostar en 8K tv?

Den nya Q700T är den billigaste 8K-TV:n hittills, och priserna verkar riktigt hyggliga. Det finns en antydan om cirka 35 000 för 65-tummaren. Storebror Q800T finns inte i en mindre skärmstorlek.

På motsvarande sätt, finns tidningen amelia på readly?

I appen Arcy hittar du över 70 av Sveriges mest populära magasin! Titlar som amelia, Allt om Mat, Damernas Värld, Tara, M-Magasin, Sköna Hem, Allt om Trädgård, Teknikens Värld och många fler. Dessutom ingår Expressen som e-tidning varje dag. Följaktligen, vilken tidningsapp är bäst? Readly – Mest användarvänlig

Här finns dagstidningar som Expressen och magasin från stora svenska förlag. Den som prenumererar får obegränsad tillgång till samtliga titlar för 99 kronor per månad. De bjuder ofta på den första månaden och du kan avsluta ditt abonnemang när du vill.

Följaktligen, varför läggs ztory ner?

Ända sedan dess har Ztory drivits som en separat app och som ett tillvalserbjudande för Storytel-kunder i Sverige och Spanien. Men uppenbarligen var efterfrågan eller konverteringen för låg. ”Från 1 september 2021 upphör Ztory, Storytels prenumerationstjänst för tidningar och magasin. Därmed, hur många tidningar har readly? Readly ger dig obegränsad tillgång till 183 629 utgåvor från ett omfattande tidningsutbud på 6 000 tidningstitlar.

Har Kvällsposten försvunnit från Readly?

“Vi är beslutna att fortsätta dialogen med Aller och Bonnier. Vi hoppas hitta en lösning för att säkerställa att våra kunder utan avbrott kan fortsätta att ta del av dessa tidningar på deras föredragna plattform". Readly meddelade nyligen att bolaget ska noteras på Nasdaq Stockholm den 17 september.

By Haslam

Similar articles

Kan man lösa korsord i Readly? :: Hur fungerar scart till HDMI?
Användbara länkar