Hem > H > Hur Snabbar Man Upp En Video?

Hur snabbar man upp en video?

Ändra hastigheten i video

  1. Om du vill spela upp den markerade videon långsammare väljer du Klipp > Långsam uppspelning och väljer antal procent av den normala hastigheten som klippet ska spelas upp med: 50, 25 eller 10 %.
  2. Om du vill spela upp den markerade videon med högre hastighet väljer du Klipp > Spola framåt.

Läs mer

Related

Vad kostar Prime Video i månaden?

Du kan prova Prime gratis i 30 dagar. Du måste betala för 12 månader efter den kostnadsfria perioden.

Följaktligen, hur retuscherar man bilder?

Ta bort orenheter från porträttet med mobilen

En av de här apparna är Airbrush, som finns till både iOS och Android. Här ska du öppna appen, välja "Library", öppna bilden och trycka på ikonen "Acne". Zooma in med hjälp av fingrarna på bilden och tryck där du vill ta bort en finne.
Hur man redigerar bilder? Redigera bilder i mobilen – 5 gratisappar

  1. Snapseed – möjligheterna är många. Snapseed är en redigeringsapp med många valmöjligheter.
  2. Pixlr – Skapa snygga kollage.
  3. Photoshop Express – Photoshop i mobilen.
  4. VSCO – Stort utbud av filter.
  5. Squaready – Rama in dina foton.

Vad betyder live på kameran iPhone 7?

Med Live Photo-bilder spelar iPhone-enheten in vad som händer 1,5 sekunder före och efter att du tar en bild. Du tar en Live Photo-bild på samma sätt som en vanlig bild. Du kan sedan välja en annan referensbild, lägga till en rolig effekt, redigera din Live Photo-bild och dela den med din familj och dina vänner. Hur kortar man ner en video? Du kan putsa ett videoklipp eller foto så att det visas kortare eller längre tid i projektet.

  1. Tryck på videoklippet eller fotot på tidslinjen när projektet är öppet.
  2. Zooma in i klippet genom att dra isär mitt på tidslinjen.
  3. Dra i början eller slutet av klippet så att det blir kortare eller längre:

Related

Hur funkar Prime Video?

Tusentals tv-program, dokumentärer och filmer kan ses på flera enheter utan att du behöver betala något extra. Detta inkluderar bästsäljande filmer och tv-serier samt exklusiva filmer som Amazon självt har producerat eller licensierat av företaget.

Hur snabbspolar man video på Instagram?

Har du en video du skulle vilja var delvis slowmotion, delvis snabbspolad? När man väl råkar filma något riktigt kul kan det vara roligt att dra ner hastigheten så man verkligen får se vad som händer. Jag själv använder Slow Fast för att snabbspola när jag har spelat in en illustration. Följaktligen, hur kan man komprimera en video? För att komprimera en videofil behöver du specifik programvara som iMovie för Mac eller Windows Video Editor för Windows. Alternativt kan du skicka din video i en ZIP-komprimerad fil , men detta kommer att kräva att din mottagare laddar ner den hos sig.

Hur Blurrar man bilder?

"Blurra" hela bilden genom att använda Image/Effects/Blur upprepade gånger tills Du är nöjd med resultatet. (Flera andra val, inkl. Pixelize, finns under Image/Effects.) Spara den suddiga bilden som b. Dessutom, varför retuscherar man bilder? Du kan ta bort defekter, dammfläckar och andra små märken från en bild.

Hur redigerar man bort saker från bilder?

TouchRetouch. Du kan ta bort oönskade element från bilder med massor av appar nu, men TouchRetouch är en av de enklaste att använda. Du kan snabbt och enkelt markera de objekt du vill ta bort med ditt finger och appen tar automatiskt bort valet, ersätter det området med pixlar från det omgivande området.

By Koh Arquero

Similar articles

Hur ändrar man en video till slowmotion? :: Vilken app kan man redigera bilder?
Användbara länkar