Hem > H > Hur Avinstallerar Man Messenger?

Hur avinstallerar man Messenger?

Så här avinstallerar du Messenger-applikationen på din Android-telefon:

  1. Gå till telefonens inställningar och öppna apphanteraren.
  2. Tryck på Messenger.
  3. Tryck på Avinstallera och sedan på OK.

Läs mer

Related

Varför visar Messenger att man är aktiv när man inte är det?

Om du stänger av din aktivitetsstatus på en plats visas du fortfarande som aktiv eller nyligen aktiv för dina vänner och kontakter på alla andra platser där du använder Facebook eller Messenger, om du inte också stänger av inställningen där.

Följaktligen, hur tar man bort från messenger?

Så här tar du bort en konversation:

  1. Visa dina konversationer från Chattar.
  2. Svep med fingret åt vänster på konversationen som du vill ta bort.
  3. Tryck på .
  4. Tryck på Ta bort eller Ta bort chatt.
Vad menas med inaktivera på Messenger? Du kan inaktivera aviseringar för alla konversationer eller för en enskild konversation. Du kan även inaktivera möjligheten att förhandsvisa meddelanden i dina aviseringar. I Chattar trycker du på din profilbild längst upp till höger.

Hur tar man bort gamla meddelanden på Messenger?

Klicka på Delete All Messages-logotypen i verktygsfältet, då ska en pop-up komma upp där det står Öppna dina meddelanden. Klicka på den. Nu, när du är i Messenger-läget, ska du se verktyget Delete All Messages överst på skärmen, och kan där välja om du vill radera alla meddelanden eller bara utvalda. Och därefter, kan man ta bort konversation på messenger? Öppna en konversation från Chattar . Tryck och håll ned på meddelandet eller fotot som du vill ta bort. Tryck på Ta bort och tryck sedan på Ta bort för dig. Tryck på Ta bort.

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

Och därefter, hur ser man om någon ignorerar en på messenger?

När chatten är öppen måste du titta på den lilla symbolen som visas omedelbart efter meddelandet: Om det visas miniatyren av personens fotobetyder det att meddelandet har lästs meddelandet (och därför har ignorerats). Kan man stänga av Messenger tillfälligt? Från Chattar trycker du på din profilbild i det övre vänstra hörnet. Tryck på Aktiv status. Använd reglaget längst upp för att slå på eller av Aktiv status.

Vad betyder ordet inaktivera?

Inaktivera betyder i stort sett samma sak som sätta ur funktion. Hur tar man bort hemlig konversation på Messenger? Hur tar jag bort en av mina enheter från en hemlig konversation i Messenger?

  1. Från Chattar trycker du på din profilbild längst upp till vänster.
  2. Tryck på Sekretess på menyn.
  3. Tryck på End-to-end-kryptering.
  4. Tryck på namnet på enheten du vill ta bort.
  5. Tryck på Ta bort enhet.

Varför försvinner konversationer på Messenger?

För att ha meddelanden inställda på att försvinna måste du ha läget aktiverat - en enkel svepning uppåt i en chatt gör detta - som ser meddelanden borta när konversationen är över. Detta ersätter det tidigare hemliga läget, tror vi. För att vara tydlig: du behöver inte aktivera det här läget.

By Turnheim Romanson

Similar articles

Vad menas med att meddelandet har blockerats? :: Hur mycket kostar McAfee?
Användbara länkar