Hem > H > Hur Ser Jag Vilka Som Är Uppkopplade På Mitt Nätverk?

Hur ser jag vilka som är uppkopplade på mitt nätverk?

Med hjälp av ett smart gratisprogram kan du ta reda på om någon obehörig använder ditt nätverk. Undrar du vem som egentligen använder ditt nätverk? Det lilla verktygsprogrammet Wireless Network Watcher ger dig en lista över alla enheter som är uppkopplade mot routern.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte aktivera mitt SIM-kort?

När sim-kortet sätts in i telefonen ska det aktiveras automatiskt. Om telefonen inte kan hitta sim-kortet eller om sim-kortet inte är giltigt, kontakta kundtjänst.

Vem ser min sökhistorik?

Du behöver ett sådant konto för att använda till exempel Gmail och Androidtelefoner. Men du kan enkelt ta reda på vad Google vet om dig. På sidan ”Min aktivitet” sammanställs allt; vad du har sökt efter, vilka videor du har tittat på, var du har använt gps:en och mycket mer. Med hänsyn till detta, kan man se historiken på routern? Om du vill visa aktivitetsloggen:

Öppna en webbläsare från en dator eller trådlös enhet som är ansluten till nätverket. Ange http://www.routerlogin.net. Ett inloggningsfönster visas. Ange användarnamnet och lösenordet för routern.

Kan dina föräldrar se din sökhistorik?

Det kan spara tid och vara bra. Men andra personer som använder samma mobil, dator eller surfplatta kan se den informationen. Därför behöver du ta bort all sparad information om du vill hålla den hemlig. Följaktligen, vad händer om man rensar webbhistorik? Om du raderar webbhistoriken gäller detta på alla enheter där du har aktiverat synkronisering och loggat in i Chrome. Du kan även inaktivera vyn Sökningar i historiken om du vill. Du kan även ta bort sökhistoriken på Google från kontot för sig. Läs mer om hur du aktiverar och inaktiverar synkronisering i Chrome.

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Följaktligen, kan man spåra webbhistorik?

En rensning av historik är heller inte helt säkert. En datorvan användare kan spåra raderad information i en dator om hen vet hur hen ska göra. Därför kan det vara bra att surfa i ett inkognitofönster/privat fönster om din webbläsare har det, då sparas ingen information om vad du gör i inkognitofönstret. Kan man se vilka sidor någon har varit inne på? De flesta webbläsare har en lista över nyligen besökta sidor, så kallad webbhistorik. Du kan se vilka sidor som har besökts genom att gå in i webbläsaren och klicka på historik. Detta görs på lite olika sätt beroende på vilken webbläsare och utgåva du använder.

Och därefter, kan arbetsgivaren se vad jag surfar?

2 Kan chefen se vilka sidor jag surfat in på? Om du är uppkopplad på nätverket på jobbet kan den informationen sparas på servern. Om du surfar hemma sparas informationen bara i webbläsaren. I vissa fall kan arbetsgivaren ha installerat övervakningsprogram på telefonen, men chefen måste i så fall informera om det innan. Vem har sökt på mig? Den nya svenska sajten Googlad.nu ger dig svaret. Gör en sökning på ditt eget namn så får du se hur många gånger någon har sökt på det under den senaste månaden. Du får förstås även se sökresultatet. Tjänsten är gratis och kräver ingen registrering.

Man kan också fråga kan mina föräldrar se vad jag köper?

Från det att du fyller 18 år är det bara du som kan se och hantera dina konton eller annat sparande. En fullmakt gör det möjligt för dina föräldrar eller någon annan att komma åt dina konton. Det är praktiskt om du till exempel ska ut och resa.

By Alcot

Similar articles

Vad lagras i cache? :: Är det riskfritt att swisha?
Användbara länkar