Hem > H > Hur Frigör Man Utrymme På Mac Övrigt?

Hur frigör man utrymme på Mac övrigt?

Frigöra lagringsutrymme på din Mac

  1. Välj Om den här datorn på Apple-menyn  i hörnet av skärmen.
  2. Klicka på Lagring.
  3. Klicka på knappen Hantera för att öppna fönstret Lagringshantering:
  4. För att börja optimera lagringsutrymme kan du välja bland funktioner som Lagra i iCloud*, Optimera lagring och Minska plotter.

Läs mer

Related

Hur kan man frigöra utrymme på hårddisken?

Disk Cleanup är ett av de enklaste sätten att rensa upp filer som du inte längre behöver. Disk Cleanup kan öppnas genom att klicka på Start. Välj Disk Cleanup i resultatlistan om du skriver Disk Cleanup i sökrutan. Välj den enhet du vill radera och välj sedan OK.

Hur gör man för att rensa Macen?

Stäng av din Mac och tryck omedelbart på och håll ned dessa fyra tangenter tillsammans: Alternativ, Kommando, P och R. Släpp tangenterna efter cirka 20 sekunder. Detta rensar användarinställningarna från minnet och återskapar vissa säkerhetsfunktioner som kan ha ändrats. Vad är systemdata Mac? Mappen Mac System Data innehåller flera olika objekt, inklusive tillfälliga filer, programtillägg/plugins och säkerhetskopior från förr.

Hur raderar man hårddisken på Mac?

Tryck på "Radera" uppe i menyn. Välj ett namn på hårddisken (rimligen samma som den redan heter) och hoppa över format-delen. Klicka sedan på "Radera". Efter att processen blivit klar väljer du "Skivverktyg" och "Avsluta" i menyn högst upp. Och en annan fråga, hur man avinstallerar program på mac? Radera ett program med Finder

  1. Leta reda på programmet i Finder.
  2. Dra programmet till papperskorgen eller markera programmet och välj Arkiv > Flytta till papperskorgen.
  3. Om du blir ombedd att ange ett användarnamn och lösenord ska du ange namn och lösenord för ett administratörskonto på Mac-datorn.

Related

Hur frigör jag utrymme på min Mac?

Om du vill frigöra lagringsutrymme på din Mac väljer du Om den här Mac i Apple-menyn. Klicka för att lagra. Du kan öppna fönstret Lagringshantering genom att klicka på knappen Hantera.

Hur gör jag min Mac snabbare?

9 enkla knep som gör din Mac snabbare

  1. Håll din mjukvara uppdaterad. Det allra första du ska göra är att verifiera att ditt system och alla applikationer är uppdaterade.
  2. Starta bara det du behöver.
  3. Minska antalet öppna flikar.
  4. Bli kompis med aktivitetskontrollen.
  5. Kasta onödiga program och filer.
  6. Håll ordning på Spotlight.
Med hänsyn till detta, var är delete knappen på mac? Delete för att slänga filer i Finder är command + backspace.

Därmed, vad är ios filer på mac?

iOS-filer: Visa en lista över enskilda filer med säkerhetskopior och fast programvara för iOS. Om du vill radera ett objekt markerar du filen och klickar på Radera. Papperskorg: Radera alla objekt i papperskorgen genom att klicka på Töm papperskorgen. Vad är det som tar så mycket plats på min dator? Klicka på Startknappen, sedan på Inställningar, därefter på System och slutligen på Lagring. Då visas en tydlig vy över dina lagringsenheter och hur mycket utrymme som används.

Hur kan man frigöra utrymme på hårddisken?

Ett av de enklaste sätten att rensa bort filer som du inte längre behöver är att använda Diskrensning. Öppna Diskrensning genom att klicka på Start. Skriv Diskrensning i sökrutan och välj sedan Diskrensning i resultatlistan. Om en fråga visas väljer du den enhet som du vill rensa och väljer sedan OK.

By Bowler Jovanovic

Similar articles

Kan inte radera Macintosh HD? :: Kan inte radera disk Mac?
Användbara länkar