Hem > H > Hur Godkänner Jag Popup-Fönster?

Hur godkänner jag popup-fönster?

Ändra standardinställningarna för popup-fönster och omdirigeringar

  1. Öppna Chrome. på datorn.
  2. Klicka på Mer uppe till höger. Inställningar.
  3. Klicka på Integritet och säkerhet. Webbplatsinställningar.
  4. Klicka på Popup och omdirigeringar.
  5. Välj den standardinställning du vill ha.

Läs mer

Related

Hur får jag bort dubbla fönster?

Du kan stänga Split View genom att trycka på Multitasking-knappen i det fönster du vill behålla och sedan trycka på knappen för fullskärmsläge. Du kan dra delaren till vänster eller höger över det fönster som du vill stänga.

Vad är popup blockerare?

Syftet med popup-blockerare är att stoppa oönskade popup-fönster, men beroende på dina inställningarna kan ibland även nyttiga funktioner blockeras. Därför är det viktigt att lära sig hur man hanterar det. Moderna webbläsare har nästan alltid någon form av popup-blockerare. Följaktligen, var hittar man aviseringar? Öppna på låsskärmen

Tryck på en grupp notiser för att visa de senaste notiserna från den appen. Svep åt vänster på en notis för att hantera notiser från den appen eller rensa notisen. Håll ned en notis för att visa den och utföra snabbåtgärder om appen har sådana.

Man kan också fråga hur gör man så det står notis?

Börja med att gå till Inställningar. Peka på Notiser (1) och scrolla ned till Meddelanden (2). 2. Längst ned under inställningarna för meddelandenotiser finns alternativet Visa förhandsvisningar. Vad är push aviseringar? Push-teknik (push från engelska översätts som ”push”, ”push”) är en av metoderna för att sprida information när data tas emot på enhetens skärm (surfplatta, smartphone, etc.) baserat på inställda parametrar. Enkelt uttryckt är detta aviseringar som appar överför och som visas på användarens enhetskärm.

Related

Hur blockera popup-fönster?

Öppna appen Chrome och aktivera eller inaktivera popup-fönster. Det finns popup-fönster och omdirigering. Popup-fönsterna bör vara inaktiverade.

Vad innebär Stäng av aviseringar?

Om du kommenterar ett inlägg slås inläggsaviseringar på automatiskt. Om du slår på aviseringar för ett inlägg får du ett meddelande när någon kommenterar inlägget. Du får inga aviseringar när någon svarar på en kommentar. Gå till inlägget som du vill aktivera eller inaktivera aviseringar för. Folk frågar också får inga aviseringar från gmail? Öppna Gmail på datorn. Visa alla inställningar. Rulla ned till avsnittet Skrivbordsaviseringar. Välj Avisering om ny e-post på, Avisering om viktig e-post på eller E-postaviseringar av.

Följaktligen, hur får man notis när man får mail på iphone?

Anpassa Mail-notiserna på din iPhone, iPad eller iPod touch

  • Gå till Inställningar > Mail > Notiser, och tryck sedan på Anpassa notiser.
  • Tryck på e-postkontot.
  • Tryck på den inställning du vill ha, som Notiser eller Brickor.
Hur stänger man av notiser på iPhone? Om du vill stänga av notiser för enskilda appar öppnar du Inställningar > Notiser > Siri-förslag och stänger sedan av valfri app. När du använder fokus senareläggs leveransen av notiser på iPhone för att förhindra avbrott. Du kan schemalägga en tid när du får en sammanfattning av de notiser du har missat.

Följaktligen, vad är pop up notiser?

Läs om hur du kan blockera popupfönster och hantera fasta annonser på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Popupfönster kan innehålla annonser, meddelanden, erbjudanden eller varningar och kan öppnas i det aktuella webbläsarfönstret, i ett nytt fönster eller i en ny flik.

By Chae Aviles

Similar articles

Vad är push notiser? :: Varför får jag Notiser från Chrome?
Användbara länkar