Hem > V > Vad Menas Med Responsiv?

Vad menas med responsiv?

En responsiv hemsida betyder att din hemsida anpassar sin layout, design och storlek till den enhet du surfa med. Alltså att din hemsida ser bra ut och fungerar på dator, surfplatta och mobil.

Läs mer

Related

Vad menas med full HD?

HD Ready är ett märke på TV-apparaten, projektorn eller liknande som garanterar att bildvisaren kan ta emot och visa den europeiska standarden.

Vad menas med att en webbsida är responsiv?

Responsiv design innebär att webbplatser byggs så att de automatiskt skalas om efter besökarens skärmstorlek. Oavsett om de surfar in via en stationär dator, en laptop, en surfplatta eller en smartphone kommer de få en bra upplevelse av hemsidan. Med detta i åtanke, hur gör man en mobilanpassad hemsida? Försök alltid att fokusera med din hemsidas innehåll. Innehållet ska vara tydligt, förståeligt, kortfattat och relevant för dina besökare. Genom att fokusera mer på att skapa "bra" innehåll gynnar du inte bara dina mobila besökare utan det kommer till nytta för alla.

Därefter, vad betyder det att mobilanpassa sajten?

Först och främst, vad är en mobilanpassad hemsida? Kort och gott så ligger ledtråden i namnet. Det är en hemsida som har optimerats för att se bra ut och fungera bra för besökare som når den via sin mobiltelefons webbläsare eller surfplattans motsvarighet.

By Freemon

Similar articles

Vilka 2 metoder Protocol finns för att dela ut resurser med i Windows Server och vad skiljer dom åt? :: Vad betyder konfigurera router?
Användbara länkar