Hem > H > Hur Ser Man När Någon Senast Var Aktiv På Whatsapp?

Hur ser man när någon senast var aktiv på WhatsApp?

WhatsApps senast sett-funktion låter dig se när någon senast kollade WhatsApp, samt låter användare se när du senast kollade. Om en kontakt inte har inaktiverat senast sett, kommer den att visas under deras namn överst i en öppen chatt.

Läs mer

Related

Är det någon skillnad på HDMI-kablar?

Nätverksstödet och databandbredden är de enda skillnaderna mellan de olika kablarna. Detta innebär att funktioner som HDCP, HDMI CEC, 3D och Audio Return Channel fungerar med alla HDMI-kablar, oavsett om de tillverkades under HDMI 1.3, HDMI 1.4 eller HDMI 2.0-eran.

Kan man använda mobilen utan SIM kort?

Det går faktiskt utmärkt att använda en smart telefon utan sim-kort. Det finns ju wifi. På alla ställen där det går att hitta en wifi-anslutning fungerar telefonen precis som vanligt och du kan använda alla appar, förutom just när det gäller det som en telefon egentligen är till för nämligen att ringa och skicka sms. Följaktligen, Är det gratis att ringa inom eu? Ja, i princip. Du har fria samtal och sms när du reser i EU och eftersom du har fri surf i ditt abonnemang måste din operatör ge dig en stor surfpott när du är utomlands. Din operatör måste informera dig om hur mycket utlandssurf du har. Det beror på vad du betalar för abonnemanget.

Vem betalar när någon ringer från utlandet?

Om du befinner dig utanför Europa, du blir uppringd och svarar, så får du själv betala för samtalet. Den som ringer dig betalar vanlig mobiltaxa, men du själv får stå för mellanskillnaden från Sveriges gräns till det land där du befinner dig. Vad kostar det att ringa till UK?

Mobil2.40 kr/min
Fast telefon2.40 kr/min
SMS0.45 kr
MMS0.99 kr
Öppningsavgift0.95 kr

Related

Kan man se vart någon jobbar?

Skatteverket kan ge dig information om dig själv. Du kan fråga om andra. Du kan begära offentlig information om dig själv eller någon annan. Informationen skickas med vanlig post från Skatteverket.

Vad kostar det att ringa i EU?

Om du däremot befinner dig i Sverige och ringer till ett nummer inom EU/EES betalar du standardpris. Om du befinner dig inom EU/EES och ringer till ett land som inte ingår i EU/EES kostar det 8,95 kr/min. Vad kostar det att ringa med mobil inom EU? EU:s roamingregler innebär att du kan använda telefonen i ett annat EU-land utan att betala några extra avgifter. Du betalar lika mycket som hemma för samtal (till mobil eller fast telefon), sms och surf. Det kostar heller inget extra att ta emot samtal eller sms i utlandet.

Vad kostar det att ta emot samtal från utlandet?

Att ta emot samtal från utlandet kostar inte dig något, så länge du befinner dig inom EU. Då är det personen som ringer som betalar taxan för samtalet enligt dennes operatörs prislistor. Vad kan hända om man ger ut sitt telefonnummer? Om någon tar över din digitala identitet kan personen utge sig för att vara du och till exempel försöka lura dina vänner att ge dig ”nödlån”. Kontot kan även användas för att sprida falska uppgifter för att misskreditera personen som utsatts för kapning. Polisen är väl medveten om att nummerstölder förekommer.

Hur kan man ringa gratis?

Så ringer du gratis

  1. Skype. Skype har funnits sedan 2003 och ägs av Microsoft.
  2. Rebtel. Det svenska bolaget Rebtel specialiserar sig på samtalstjänster.
  3. Viber. Du ringer kostnadsfritt till alla Viberanvändare.
  4. FaceTime.
  5. Messenger.
  6. WhatsApp.
  7. Kik.

By Sheryl

Similar articles

Kan jag ringa min telefon från datorn? :: Vad kostar det att ringa med WhatsApp?
Användbara länkar