Hem > V > Vilken Är Den Största Youtube Kanalen I Världen?

Vilken är den största YouTube kanalen i världen?

Men under natten till torsdagen gick den indiska Youtubekanalen T-series om Pewdiepie och etablerade sig som världens största Yotubekanal. Youtubekanalen T-series är grundat av ett indiskt skiv- och filmproduktionsbolag med samma namn. Kanalen har i skrivande stund 90 506 380 prenumeranter.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Vilka svenska YouTubers har flest prenumeranter?

More videos on YouTube

  • IJustWantToBeCool2: 688 000 prenumeranter. Kanaltyp: Komedi. IJWTBC har nästan 700-tusen prenumeranter, vilket gör humorgruppen till en av Sveriges största YouTubers.
  • JLC: 991 000 prenumeranter. Kanaltyp: Komedi. Youtube.
  • IJustWantToBeCool: 939 000 prenumeranter. Kanaltyp: Underhållning.
Folk frågar också hur gammal är tomu och yumi? För ett år sedan hade jag aldrig hört talas om Tomu, 32, och Yumi, 30. Nu är ljudet av deras glada röster när de kommenterar spel som Roblox och Minecraft eller leker med sin hund Hina en lika självklar del av min vardag som kaffebryggarens puttrande.

Med tanke på detta, hur mycket tjänar man på 1 miljon visningar på tiktok?

Cirka 2-3 cent betalas för varje 1000 visningar, så om du vill bli framgångsrik måste du lyckas ladda upp en daglig video och få den att nå en miljon visningar för att få 20-30 euro per dag (vilket skulle vara mellan 600 och 900 euro per månad). Hur mycket pengar har Misslisibell? 100 000 i månaden.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Hur mycket tjänar Matkoma?

I den här veckans fredagsintervju är det dags att få träffa de två barndomskompisarna som har lyckats hitta ett jobb som bygger på att de åker runt i Sverige och äter hamburgare, pizza, dricker öl, småsnackar och skämtar lite med varandra. På att filma detta och lägga upp på Youtube tjänar de över 100 000 kr i månaden. Man kan också fråga hur gammal är gordon dewoon? Carl Oscars födelsedag är den 12 september och då fyller han 28 år. Han fyllde 10 000 dagar för 87 dagar sedan.

Var bor Oscar dewoon?

Carl Oscar Gordon Dewoon bor i en lägenhet i Stockholm. Han bor tillsammans med bland annat Henrik Dewoon Thorén. Hans födelsedag är den 11 september. Hans lägenhet är värderad till ca 5 460 000 kr. Vad är Gordon dewoons nummer? telefonnummer

BolagUppdrag
Gordon Dewoon AB StyrelseledamotStyrelseledamot

Dessutom, hur många följare på youtube för att tjäna pengar?

Du kan börja tjäna pengar på annonsintäkter så fort du nått 1000 prenumeranter och 4000 visningstimmar på din kanal. Pengarna du tjänar på annonsintäkterna är inte stora, normalt sett brukar det handla om 10 kronor per 1000 visningar. Men om dina visningar ökar med tiden kommer även pengarna du tjänar att öka.

By Parent Deaner

Similar articles

Hur skriver man årsdag? :: Vem är världens bästa Youtuber i Sverige?
Användbara länkar