Hem > V > Vilka Tv-Kanaler Ingår I Discovery Plus?

Vilka tv-kanaler ingår i Discovery plus?

Streamade kanaler som du kan se via appen discovery+:

SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2.

Läs mer

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Man kan också fråga vilka kanaler finns på discovery plus?

Innehåller 14 kanaler: SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn and SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2. Se Allsvenskan och Superettan samt allt innehåll som ingår i abonnemanget "Sport". Och en annan fråga, kan man avsluta abonnemang 3? Vill du lägga till en mobil kan du göra det via en delbetalning på 12, 24 eller 36 månader. Abonnemanget löper på tillsvidare utan bidningstid och med en månads uppsägningstid. Delbetalningen pågår under den period som du valt (12, 24 eller 36 månader).

Hur säger man upp ditt 3 abonnemang?

Gör så här:

  1. Logga in på Mitt3 och klicka på fliken "Abonnemang"
  2. Välj ditt abonnemang och scrolla ner till "Dina tjänster"
  3. Klicka på "Köp" om du vill lägga till en tjänst eller "Avbeställ" om du vi ta bort en tjänst.
Kan man säga upp abonnemang med bindningstid? Om du har en bindningstid på ditt abonnemang kan du inte avsluta abonnemanget innan den bindningstiden har löpt ut. Även om du flyttar kan företaget kräva att du fortsätter betala under bindningstiden, om inte avtalsvillkoren säger att du har rätt att avsluta abonnemanget i samband med en flytt.

Related

Vilka TV kanaler sänder i 4K?

Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

Är discovery+ Gratis?

Hos oss kan du se på några utvalda serier gratis med reklam, eller köpa ett av våra abonnemang som ger dig tillgång till alla program samt en reklamfri upplevelse. Vilket Discovery plus abonnemang för OS 2022? OS 2022 streams

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket. De olika paketen låser upp olika mycket av utbudet hos DiscoveryPlus.

Kan man prova Discovery Gratis?

Kan jag se på Discovery+ gratis? Ja, du kan registrera dig på Discovery+ utan kostnad och se utvalt innehåll. Varför funkar inte Discovery plus på Samsung TV? Om den är nedtonad är din Samsung Smart TV-programvara uppdaterad. Om det inte är det, tryck på mittknappen. Du får Uppdatera nu och Automatisk uppdatering alternativ. Vi rekommenderar att du väljer Automatisk uppdatering så att du inte behöver uppdatera den manuellt igen i framtiden.

Kan inte uppgradera Discovery Plus?

Gå till www.discoveryplus.com/se/my-account i din webbläsare och logga in på din användare om du uppmanas att göra detta. 2. I abonnemangsöversikten till vänster på skärmen trycker du på "Ändra plan". Tryck på "Ändra abonnemang", under den typ av abonnemang du vill byta till.

By Stockmon

Similar articles

Kan inte logga in Adobe? :: Hur lång är uppsägningstiden på Discovery Plus?
Användbara länkar