Hem > H > Hur Avslutar Man Ett Abonnemang?

Hur avslutar man ett abonnemang?

Du säger upp ditt mobilabonnemang genom att kontakta din mobiloperatör. Det bästa är att säga upp abonnemanget skriftligt så att du kan visa att du har sagt upp avtalet om det uppstår problem eller missförstånd. Om du behöver göra en muntlig uppsägning bör du be om att få en bekräftelse via brev eller e-post.

Läs mer

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

På motsvarande sätt, hur avslutar man abonnemang på dplay?

Välj Användare och konton och välj sedan ditt konto. Välj Prenumerationer. Välj den prenumeration du vill hantera och välj sedan Avbryt prenumeration. Hur byter man abonnemang på Discovery Plus? abonnemangdiscoverypå

Hur uppgraderar jag mitt abonnemang via Apple?

  1. Öppna appen Inställningar på din iPhone / iPad.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Prenumerationer.
  4. Tryck på den prenumeration du vill hantera.

Vad kostar Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud sport direkt i din mobil, surfplatta eller dator – var och när du vill. Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket. Kan inte logga in på discovery+ Plus? Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Related

Vad kostar abonnemang på Netflix?

Hur mycket kostar det? För en fast månadsavgift kan du titta på din telefon, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet. Det finns abonnemang från 99 till 179 per månad. Det fanns inga extra kostnader eller bindningstider.

Följaktligen, kan man avsluta abonnemang 3?

Vill du lägga till en mobil kan du göra det via en delbetalning på 12, 24 eller 36 månader. Abonnemanget löper på tillsvidare utan bidningstid och med en månads uppsägningstid. Delbetalningen pågår under den period som du valt (12, 24 eller 36 månader). När kan jag säga upp mitt abonnemang? Uppsägningstid är tiden från att du säger upp abonnemanget tills abonnemanget faktiskt avslutas. Har du ingått avtal efter den får uppsägningstiden vara max 1 månad. Det betyder alltså att från att du skickar in begäran om uppsägning tar det en månad innan abonnemanget avslutas.

Kan man säga upp abonnemang med bindningstid?

Om du har en bindningstid på ditt abonnemang kan du inte avsluta abonnemanget innan den bindningstiden har löpt ut. Även om du flyttar kan företaget kräva att du fortsätter betala under bindningstiden, om inte avtalsvillkoren säger att du har rätt att avsluta abonnemanget i samband med en flytt. Vad kostar Dplay abonnemang? Dplay Live 129 kr/mån:

Nio streamade livekanaler; Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, TLC och Investigation Discovery samt ett brett utbud av sportsändningar inom fotboll, tennis, cykel och mycket mera.

Dessutom, vilka program är gratis på discovery?

Kanaler och innehåll: Utöver innehållet i Discovery plus Gratis ingår all underhållning och alla dokumentärer (mer än 10 000 timmar exklusiva titlar innan de visas i programtablån). Dessutom visades innehållet helt utan reklamavbrott. Årsabonnemang: Finns ej.

By Magdaia Cabrera

Similar articles

Kan jag säga upp mitt abonnemang? :: Kan man se TV kanaler på Apple TV?
Användbara länkar