Hem > V > Var Finns Inställningar?

Var finns inställningar?

Öppna Snabbinställningar

  1. De översta inställningarna visas när du sveper nedåt från skärmens överkant.
  2. Om du sveper nedåt en gång till visas samtliga snabbinställningar.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Folk frågar också varför låter inte mitt alarm?

Om alarmvolymen är för låg eller tyst

Stör ej och reglaget för ringsignal/ljud påverkar inte alarmljudet. Om du ställer in reglaget för ringsignal/ljud på tyst läge eller aktiverar Stör ej är alarmet fortfarande aktiverat.
Man kan också fråga hur länge ringer alarm samsung? Du kan ändra hur länge ett alarm ska snooza och ange att enhetens volymknappar antingen ska snooza eller stänga av alarm. Läs mer om hur du ändrar inställningarna för appen Klocka.

Varför står det att jag missat alarm på Samsung?

Om du använder en äldre Android-version

Tryck på Tryck ned strömbrytaren och knappen Volym upp samtidigt. Välj vad som ska hända: Vibration: Enheten vibrerar vid telefonsamtal och aviseringar. Ljud av: Inget ljud hörs vid telefonsamtal och aviseringar.
Man kan också fråga kan inte nås för tillfället? Detta meddelande kan du få om den du söker: Pratar, är avstängd, ingen täckning. Mobilsvar är ett tillval som man lätt kopplar in... För att ta bort allt detta i ett enda nafs så trycker du #002# och sedan lur knappen.

Related

Vad finns det för roliga frågor?

Vilka appar kan du inte leva utan? Vad gillar du att lyssna på? Är musik bra? Favoritprogram? Vad är det första du gör på morgonen? Om du skulle vara utan din mobiltelefon i en vecka, vad skulle du sakna mest? När du inte har något att göra, vad gör du då?

På motsvarande sätt, måste ringa två gånger för att komma fram?

ringer två gånger

Viktigt!

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Ljud och vibration. Stör ej.
  3. Välj vad du vill blockera eller tillåta under Vad får avbryta Stör ej.
På motsvarande sätt, hur vet man om man är blockad? Om du har blockerat dem kan de inte ringa dig – och du får inget meddelande om de försöker. De får helt enkelt ett inspelat meddelande om att det antingen är ”omöjligt att koppla upp samtalet” eller ”den här personen tar inte emot samtal från det här numret”.

Varför kan jag inte ta emot samtal?

Kontrollera din mobiltäckning och servicestatus

  • Kontrollera att ditt konto har god status.
  • Din enhet kan ha tillfälliga problem med att ta emot signaler från en mobilantenn. Försök att starta om enheten.
Varför kan jag inte lägga till samtal på iPhone? Om du inte ser alternativet att slå ihop samtal kanske din operatör inte har stöd för funktionen. Kontakta din operatör om du vill ha mer information om konferenssamtal. Förutom att arrangera ett konferenssamtal på din iPhone kan du använda gruppsamtal i FaceTime och prata med flera personer samtidigt.

Folk frågar också varför parkeras samtal?

Ett parkerat samtal övervakas av ditt nätverk så att du inte glömmer bort det. Om samtalet är parkerat för länge hör du en varningston. Du kan då besvara samtalet, neka att besvara det eller ignorera samtalet på din ursprungstelefon. Du kan även fortsätta och ta emot det på en annan telefon.

By Cole

Similar articles

Hur återställa mobilen? :: Varför plingar det i min Samsung Galaxy?
Användbara länkar