Hem > H > Hur Lång Är En Samsung S10 Plus?

Hur lång är en Samsung S10 Plus?

ReleasedatumVåren 2019 / pris från JÄMFÖR
Vikt175g 12 % lättare än snittet
Höjd, bredd, djup157,6 x 74,1 x 7,8 mm Nättare än snittet
Batteri4100mAh / fast batteri 52 % kraftfullare än snittet
AnslutningarUSB-C 3.1, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6

Läs mer

Related

Vad betyder siffrorna på Samsung TV?

Det är siffrorna och bokstäverna i produktnamnet som betyder detta. QLED-modeller har bokstaven Q först. TV:n är tillverkad för den europeiska marknaden.

Man kan också fråga vilken samsung galaxy är bäst?

Tom's Guide: Rankar Samsung Galaxy S20 Ultra som den bästa android-telefonen du kan köpa just nu samt den näst-bästa telefonen överlag år 2020. De gillar dess display, batteritiden samt det kraftfulla zoom-verktyget på dess kamera. Hur mycket kostar Samsung S9 plus? Det billigaste priset för Samsung Galaxy S9 Plus SM-G965F/DS Dual SIM 6GB RAM 64GB just nu är 6 250 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 2 butiker.

Man kan också fråga vad är skillnaden på samsung s9 och s9 +?

Samsung har alltså skapat betydligt större skillnader mellan modellerna i S9-serien än i S8-serien. De tidigare skillnaderna består dock givetvis. Galaxy S9+ har en 6,2 tum skärm medan Galaxy S9 har en skärm på 5,8 tum. Galaxy S9+ har dessutom ett lite större batteri, 3 000 mAh i Galaxy S8 och 3 400 mAh i Galaxy S9+. Hur länge håller en Samsung S10? Men förutsatt att din Samsung inte får någon annan fysisk skada kan du förvänta dig att en Samsung Android-enhet håller i förmodligen minst 6-7 år innan den bara dör av ålderdom-och kanske mycket längre.

Related

När kom Samsung A51 ut?

En ny telefon kommer ut i början av 2020, men den har ingen trådlös laddning. Den fanns inte med till många kunders besvikelse.

Dessutom, när släpptes samsung s21?

Samsung Galaxy S21-serien släpptes Januari 2021. Vilken är den nyaste Samsung telefonen? Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra är Samsungs toppmobil 2021, och vilken mobil det är. För första gången har Samsung erbjudit S Pen-support på en mobil i S-serien, vilket innebär att du har möjlighet att få Galaxy Note-sortimentets bästa funktion.

Följaktligen, vad är skillnaden mellan samsung a och s?

Priset är den stora skillnaden mellan Samsungs A-serie och S-serie. Utåt är det S-serien som konkurrerar med de dyraste priserna på marknaden, medan A-serien har mer budget-vänliga smartphones till ett lägre pris. I materialtet kan A-serien upplevas mer plastig än S-seriens telefoner. När kommer Samsung 7 ut? Samsung Galaxy S7 och Samsung Galaxy S7 Edge är smarttelefoner i Samsung Galaxy-serien och uppföljarna till Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, och Samsung Galaxy S6 Edge+. De släpptes i Sverige den .

Kan man byta batteri på Samsung S8?

Om din Samsung Galaxy S8 batteri har blivit svagt eller skadat kan vi utföra en Samsung Galaxy S8 reparation på batteriet åt dig. Eftersom batterierna slits ut med tiden, kan det bli nödvändigt att byta ut dess Samsung Galaxy S8 batteri.

By Stannwood

Similar articles

När kommer Android 12? :: Hur lång är en Samsung Galaxy s7?
Användbara länkar