Hem > H > Hur Säger Jag Upp Mitt Hbo Konto?

Hur säger jag upp mitt HBO konto?

Sätt att avbryta

  1. Öppna HBO Max, tryck på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor) och därefter på ikonen för inställningar (uppe till vänster) Kan du inte logga in?
  2. Tryck på Abonnemang och därefter Hantera abonnemang.
  3. Tryck på Avbryt abonnemang.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte aktivera mitt SIM-kort?

När sim-kortet sätts in i telefonen ska det aktiveras automatiskt. Om telefonen inte kan hitta sim-kortet eller om sim-kortet inte är giltigt, kontakta kundtjänst.

Har HBO uppsägningstid?

Vilka villkor som täcker det abonnemang man väljer kan i stor utsträckning variera. Men gemensamt för samtliga tjänster är att de saknar uppsägningstid och att man därför när som helst kan avsluta sin prenumeration. Med hänsyn till detta, hur byta till hbo max? HBO Max

Följ dessa steg om du inte redan har ett HBO-konto.

  1. Klicka på länken i aktiveringsmejlet eller registrera-knappen på Mitt Telia för att komma till hemsidan för HBO Max.
  2. Fyll i ditt för- och efternamn, ange en e-postadress och välj ett lösenord.

Vad händer med mitt HBO Nordic konto?

Vad kommer hända med mitt HBO Nordic konto? Den 26 oktober 2021 omvandlas ditt HBO Nordic-konto till ett HBO Max-konto. Du behöver bara logga in som vanligt för att få direkt tillgång till allt som HBO Max har att erbjuda. Det är ett bra skäl att redan nu registera sig hos HBO Nordic. Dessutom, hur kontaktar man hbo? Kontakta vår kundtjänst på 0770-455 000 eller [email protected] så kan de hjälpa dig.

Related

När barn säger elaka saker?

Barn säger elaka saker. Till en början förstår en treåring inte hur ord kan göra ont eller hur mycket de gör ont. Enligt mycket forskning kan barn från fyra fem års ålder se andras perspektiv.

Hur kontaktar man HBO Max?

Vad behöver du hjälp med? Skicka oss dina kommentarer eller frågor med hjälp av formuläret nedan. Se till att lägga till [email protected] i dina e-postkontakter så att du får vårt svar. Vad ska man tänka på när man säger upp sig? Det vanligaste är att du pratar med din chef och berättar att du vill sluta. Om din chef av någon anledning inte är tillgänglig kan du också prata med HR-avdelningen. Därefter bekräftar du din uppsägning skriftligen. En skriftlig uppsägning är viktig för att det inte ska uppstå några oklarheter om när du sagt upp dig.

Vad kostar det att ha HBO Nordic?

Det finns många olika filmtjänster, och det kan vara svårt att hålla kolla på vad de olika tjänsterna kostar och vad Netflix, HBO Nordic och Viaplay erbjuder. Här är en överblick över priser och innehåll. Varje filmtjänst erbjuder olika innehåll, men priserna är ungefär desamma hos dem alla – runt 100 kronor i månaden. Kan inte återaktivera HBO? När du loggat ut väljer du en serie eller film och därefter Logga in. Välj Återställ köp. Om vi hittar ett aktivt HBO Max-abonnemang i Google Play-butiken återställer vi det. Om vi inte hittar ett abonnemang, se Kan inte verifiera ditt abonnemang.

Hur byter man från HBO Nordic till HBO Max?

Den som loggar in på HBO Max med sina befintliga inloggningsuppgifter för HBO Nordic får sitt abonnemang flyttat automatiskt till HBO Max. Befintliga kunder som tidigare betalade 109 kronor för sitt abonnemang sparar 20 kronor per månad genom att aktivera sitt konto.

By Bram Besson

Similar articles

Hur går man från HBO Nordic till HBO Max? :: Hur får jag halva priset på HBO Max?
Användbara länkar