Hem > H > Hur Gör Man Om Man Vill Ha Två Instagramkonton?

Hur gör man om man vill ha två Instagramkonton?

Gå in på dina kontoinställningar i appen för Instagram genom att gå in på din profil och sedan klicka på kugghjulet (eller de tre vertikala punkterna beroende på operativsystem) högst upp till höger. Scrolla längst ner och välj “Lägg till konto” (eller ”Annonskonto”). Logga in i valfritt konto för att lägga till det.

Läs mer

Related

Varför vill inte mina AirPods ansluta?

Gå till inställningar.

Hur tar man bort inaktiverade konton på Instagram?

Klicka på profilbilden längst upp till höger och klicka sedan på Profil och på Redigera profil. Bläddra ned och klicka sedan på Inaktivera mitt konto tillfälligt nere till höger. Välj ett alternativ på rullgardinsmenyn bredvid Varför inaktiverar du kontot? och ange ditt lösenord på nytt. Därmed, vad innebär dölj på instagram? För att dölja en person i ditt flöde så klickar du på prickarna vid en bild eller video som personen lagt ut. Där kan du därefter välja om du bara vill dölja bilder och videos eller bilder, videos och storys. Du kan också ångra dig om du vill se personens bilder i ditt flöde igen.

Dessutom, måste man ha ett konto på instagram?

För att kunna ladda upp bilder och videos till Instagram, gilla och kommentera inlägg, följa dina vänner eller andra personer som intresserar dig, så måste du först och främst börja med att skapa ett konto. Hur loggar jag in på mitt andra Instagramkonto? Så här gör du

  1. Gå till din profil på Instagram-appen.
  2. Tryck på kugghjulet högst upp till höger.
  3. Scrolla ned nästan längst ned och välj ”Lägg till konto”
  4. Logga in med det andra kontot du vill använda.

Related

Vill inte ha populära sökningar på Google?

För att stänga av populära sökningar öppnar du appen på din telefon eller surfplatta. Det finns inställningar. Stäng av autokomplettering med populära sökningar.

Folk frågar också kan man ha två instagramkonton till samma mail?

Tidigare var man tvungen att logga in och ut ur sina konton för att byta mellan till exempel ett privat konto och ett yrkesrelaterat. Men i och med den senaste uppdateringen i appen, kan man med en enkel knapptryckning byta mellan flera konton och på så sätt mycket enklare välja vilket konto man ska posta med. På motsvarande sätt, vad är inaktiverat? Inaktivera betyder i stort sett samma sak som sätta ur funktion.

Vad händer om man inaktiverar meddelanden på Instagram?

Fördelar med att kunna inaktivera DM i Instagram.

Du slipper bli irriterad över att du får orelevanta meddelanden. Det är enkelt. Kontot ifråga behöver inte veta att du inaktiverar konversationen. Du slipper mer spam eller meddelande från ointressant konto.
Man kan också fråga hur tar man bort instagram kommentarer? För att göra detta, följ stegen nedan:

  1. Öppna Instagram-appen.
  2. Tryck på inlägget med de kommentarer du vill ta bort i din profil.
  3. Tryck på en kommentar under inlägget.
  4. Tryck på de tre punkterna i det övre högra hörnet.
  5. Välj "Hantera kommentarer"
  6. Välj de kommentarer du vill ta bort.
  7. Tryck på Radera längst ner på skärmen.

Vad händer när man begränsar någon på Instagram?

Även om din profil är offentlig kan de inte se några av dina inlägg. Men om du bara begränsar någon kommer de fortfarande att kunna se ditt innehåll. Genom att blockera en användare kommer de inte att kunna lämna kommentarer på dina bilder. Ni får dock båda kommentera under varandras bilder om ni begränsar någon.

By Roxi

Similar articles

Kan man vara osynlig på Instagram? :: Hur går man från HBO Nordic till HBO Max?
Användbara länkar