Hem > V > Vad Är Mitt Skol Id?

Vad är mitt skol ID?

SkolID är ett molnbaserat användarkonto och säker inloggningstjänst, kallad IdP. Det bygger på samma inloggningsprincip som BankID. Genom ett SkolID-konto kan du enkelt komma åt olika skolrelaterade system och tjänster inom ISTs produktutbud.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte aktivera mitt SIM-kort?

När sim-kortet sätts in i telefonen ska det aktiveras automatiskt. Om telefonen inte kan hitta sim-kortet eller om sim-kortet inte är giltigt, kontakta kundtjänst.

Har arbetsgivaren rätt att ändra arbetstider?

Huvudregeln är att arbetsgivaren har en s.k. fri arbetsledningsrätt. Det betyder att arbetsgivaren har rätt att fritt leda och fördela arbetet. Ändringar av scheman ingår i den fria arbetsledningsrätten. Folk frågar också kan arbetsgivare ändra schema? Om arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal kan schemaändringar göras tidigast en månad innan ändringen börjar gälla. Om arbetsplatsen saknar kollektivavtal kan arbetsgivaren göra ändringar i schemat tidigast två veckor innan ändringen börjar gälla.

När har man rätt att få veta sitt schema?

Arbetstid enligt arbetstidslagen

Du har rätt till ett schema minst två veckor i förväg och arbetsgivaren måste föra anteckningar om jourtid, övertid och mertid . Den sammanlagda arbetstiden (ordinarie arbetstid och övertid) får vara högst 48 timmar per vecka i genomsnitt under fyra månader.
Man kan också fråga hur sent får arbetsgivaren ändra schemat transport? Tack för din fråga. När en arbetsgivare ska ändra i schemat ska det anslås beroende på om det finns kollektivavtal på arbetsplatsen från 1 vecka upp till en månad beroende på vilket kollektivavtal som gäller på arbetsplatsen.

Related

Hur kan jag se vem som använder mitt WiFi?

Du kan granska dataanvändning och visa enheter som är anslutna till nätverket. Du kan trycka på internet. Du kan trycka på Enheter högst upp. Om du vill se mer information trycker du på en enhet och en flik. Realtidsanvändning är den mängd data som enheten för närvarande använder.

Man kan också fråga kan chefen ändra arbetstider kommunal?

Kan arbetsgivaren bestämma allt med schemat? SVAR: Ja, om schemat följer de lagar, regler och avtal som finns. Samtidigt förhandlar Kommunal med arbetsgivare runt om i landet för att påverka arbetstiderna, alltså nattpassens längd och antal. På flera håll pågår namninsamlingar för att påverka både chefer och politiker. Vad säger facket om arbetstider? Arbetstidslagen reglerar bland annat ordinarie arbetstid 40 timmar/vecka (5 §), övertid 200 timmar/kalenderår (7 §), dygnsvila 11 timmar/24 timmar (13 §) och veckovila 36 timmar/7 dagar (14 §). Arbetstidslagen kan avtalas bort genom kollektivavtal (3 §), då gäller i stället reglerna i kollektivavtalet.

Följaktligen, hur många lediga dagar på 6 veckors schema?

Svar: Arbetstidslagen säger att anställda ska ha minst 36 timmars sammanhängande ledighet under en period om sju dagar (i regel en kalendervecka). Följaktligen, hur många lediga dagar på 6 veckor? Arbetstagare ska ha minst 36 timmars sammanhängande ledighet varje vecka. Veckovilan ska så långt som möjligt ligga under veckoslutet.

Hur lång rast vid 6 timmars arbetsdag?

Om de arbetar mellan 6 och 9 timmar måste de ta rast i minst 30 minuter. Om de arbetar mer än 9 timmar ska rasten vara minst 45 minuter. En förare som har kört i 4,5 timmar måste ta en sammanhängande rast på minst 45 minuter, om han eller hon inte tar en viloperiod.

By Alberic Scher

Similar articles

Hur man ska lägga upp ett schema? :: Hur gör man en egen schema?
Användbara länkar