Hem > K > Kan Man Se Vad En Person Gillar På Facebook?

Kan man se vad en person gillar på Facebook?

Enligt Business Insider behöver man bara söka efter ”photos liked by” följt av namnet på någon av ens vänner. Vill man se alla bilder man själv gillat skriver man ”photos liked by me”.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Med detta i åtanke, kan man se sina kommentarer på facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp i aktivitetsloggen. Därmed, varför ser jag vad mina vänner gillar på facebook? När du har bytt Facebook-språk till engelska är det bara att söka via sökfältet för att se vad du eller dina vänner gillar på Facebook. Här är några exempel på sökfraser och vad de resulterar i: "Photos liked by me" (visar alla foton som du har gillat) "Posts liked by me" (visar alla inlägg som du har gillat)

Hur hittar man sparade inlägg på Facebook?

Hur visar jag det jag har sparat på Facebook?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sparat.
  3. Tryck på en samling högst upp eller tryck på ett sparat objekt för att visa det.
Var är mina foton på Facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned och tryck på Foton. Tryck på Album längst upp på skärmen.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Och en annan fråga, kan mina vänner se vad jag gillar?

Slutna grupper

Dina vänner kan se att du är medlem i en sluten grupp, vad gruppen handlar om och vilka andra som är med i den – men kan inte se vad du har skrivit eller gillat.
Kan man se andras vänner på Messenger? Genom att installera Aran Khannas karta kan man se var alla ens vänner på Messenger-appen befinner sig och var de har varit någonstans under dagen. Men bara om man har glömt att ta bort platsinställningarna för appen.

Kan man stänga av kommentarer på Facebook?

Från nyhetsflödet klickar du på Grupper i menyn till vänster och väljer din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer. Med detta i åtanke, varför kan jag inte skriva kommentarer på facebook? Om du inte kan kommentera inlägg på en Facebook-sida och har roll som moderator kan det bero på en inställning i Business Manager. Sidor och aviseringar är en inställning som bidrar till att förhindra dig från att kommentera med din Facebook-profil när du avser att kommentera från företagssidan.

Man kan också fråga hur ser jag min tidslinje på facebook?

Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.

By Tuddor

Similar articles

Var hittar jag sparade objekt? :: Vem kan se vad jag skriver på Messenger?
Användbara länkar