Hem > H > Hur Gör Man Vänlistan På Facebook Privat?

Hur gör man vänlistan på Facebook privat?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Bläddra ned och tryck på Inställningar.
  3. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Hur personer hittar och kontaktar dig.
  4. Tryck på Vem kan se din vänlista?
  5. Välj målgrupp (t. ex. Vänner) som vill du ska ha åtkomst till din vänlista.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Med hänsyn till detta, varför kan jag inte se vissa gemensamma vänner på facebook?

Niyama skrev: Precis, man får inte upp den som gemensam hos en tredje person. Men om man går in på personen som har dold vänlista, så ser man gemensamma vänner (märkligt nog). Och en annan fråga, hur kan man se när man blev vän med någon på facebook? Kolla precis under vänskapssidan omslagsbild. Det finns en låda som innehåller information om din vänskap, inklusive när du blev Facebook-vänner. Vänner-menyn visar alla gemensamma vänner som delas mellan de två av dig.

Kan man se hur länge någon varit vänner på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Gå till din väns profil genom att skriva hens namn i sökfältet högst upp. Tryck på nedanför omslagsbilden. Välj Visa vänskapssida. Hur begränsar man en vän på Facebook? Så här visar eller redigerar du din begränsade lista:

  1. Logga in på Facebook på en dator.
  2. Klicka på Vänner i nyhetsflödets vänstermeny. Om du inte ser alternativet klickar du på Visa mer.
  3. Klicka på Anpassade listor och sedan på Begränsad.
  4. Om du vill ta bort någon från listan klickar du på bredvid deras namn.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Därefter, kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Vilka visas som vänner på Facebook? Som standard är avsnittet Vänner av din profil är offentligt, vilket betyder att alla kan se det. längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Hur personer hittar och kontaktar dig.

Kan man se senast tillagda vänner på Instagram?

Du kan hitta de användare som följde din vän senast genom att gå till deras profil. När du är på deras profil klickar du på “Följare” ovanför följa / följa upp knappen. Du kommer nu att se en lista över användare som följer din vän (det här är vanligtvis beställt från senast följt till minst nyligen följt). Vad händer när man begränsar någon på Facebook? När du lägger till någon på din begränsade lista är ni fortfarande vänner på Facebook, men personen kan bara se din offentliga information (exempelvis offentliga inlägg och profilinformation som du väljer att göra offentlig) och inlägg som du taggar vännen i.

Dessutom, vad innebär att begränsa någon på facebook?

Se mindre av en person: Begränsa var du ser någon på Facebook. Om du väljer att se mindre av någon kommer den här personens inlägg och inlägg som personen är taggad i inte att visas i ditt flöde. Du kommer inte heller att uppmanas att skicka meddelanden till personen eller tagga personen i foton.

By Goodrow Coldsmith

Similar articles

Vad innebär ta en paus på Facebook? :: Varför visas inte Champions League på tv?
Användbara länkar