Hem > H > Hur Aktiverar Man Begränsningar?

Hur aktiverar man begränsningar?

Gå in i "Inställningar". Under "Allmänt" finns det en rad som heter "Begränsningar". Där ska du aktivera begränsningar. Du behöver bara göra det en gång.

Läs mer

Related

Hur aktiverar man säker start Windows 10?

Du kan kontrollera statusen för säker uppstartGå till Start och skriv msinfo32 i sökfältet. TIDE-läge och säkert startläge hittar du till höger på skärmen. Säkert startläge är inaktiverat om programläge är avstängt.

Med hänsyn till detta, hur tar jag bort barnskydd på ipad?

Android-telefoner och Android-plattor

  1. Tryck på de tre vertikala prickarna uppe i högra hörnet.
  2. Välj Inställningar.
  3. Slå på eller av fliken Barnskydd.
Hur kontakta match Com? Match.com Kundtjänst – E-post

coms kundservice är: [email protected].

Vad kostar det att vara med i match Com?

Att registrera sig och lära känna sajten kostar ingenting. Då kan du se andra medlemmars profiler, göra olika sökningar, skapa en profil och mycket annat. Vi erbjuder prenumerationer på 1, 3 eller 6 månader. Med hänsyn till detta, kan inte logga in på match? Du kan återställa ditt lösenord genom att klicka på ”Logga in” på startsidan och sedan på ”Glömt lösenordet?”. Ange den e-postadress som är kopplad till din profil och klicka sedan på ”Bekräfta”. Ett meddelande skickas omedelbart till din privata e-postadress så att du kan återställa ditt lösenord.

Related

Hur aktiverar jag mitt Halebop kontantkort?

Du kan registrera ditt kort genom att logga in. Därefter ska du följa instruktionerna på skärmen. Du måste ladda kortet med en av Halebops prisplaner innan du kan registrera kortet. Du kan registrera kortet efter att du har aktiverat det.

Med tanke på detta, har ej fått kristianstadsbladet?

Har du inte fått tidningen kan den hämtas på KB:s redaktioner och på ett flertal andra ställen. Se länke utebliventidning. seför mer information. Du kan också ladda ner tidningen som pdf genom att klicka på nedanstående länkar. Hur länge har Kristianstadsbladet? Christianstads-Bladet grundades 1856.

Vem delar ut Kristianstadsbladet?

Från den 1 januari 2020 står Gota Media i Kalmar som förlag för tidningen. Vart ser man sina prenumerationer? Kontrollera prenumerationer och förnyelsedatum

  1. Öppna dina prenumerationer. På en Android-enhet: Öppna Google Play-appen . Tryck på profilikonen uppe till höger.
  2. Titta efter prenumerationer som har löpt ut eller prenumerationer med avvisade betalningsmetoder i listan under Prenumerationer.

Hur tillåta köp i appar?

På iPhone och iPad görs detta under Inställningar –> Allmänt –> Begränsningar –> Köp inuti app och på Android är det en inställning i Google Play-menyn: Inställningar –> Kräv autentisering vid köp.

By Tyler Camors

Similar articles

Hur avslutar man en prenumeration på en app? :: Hur avslutar man en prenumeration?
Användbara länkar