Hem > V > Vart Kan Jag Se Serie A?

Vart kan jag se Serie A?

Se italienska Serie A matcher

När det kommer till de allra störst ligorna i Europa, Champions League, Premier League och Ligue 1 med mera är det Viasat som som sänder matcherna. För de som letar efter TV rättigheter Serie A Sverige är det C More och C More Play som visar matcherna till och med sommaren 2021.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

När börjar italienska ligan?

Ligan börjar 21 augusti 2021 och avslutas i maj 2022. Serie A är en av de högst rankade ligorna i Europa och här finns några utav de bästa lagen i världen som t. ex. Juventus, Inter, Roma och Napoli. Kan man se fotboll på C More? Njut av förstklassig fotboll och se UEFA Champions League, LaLiga och Serie A. På C More kan du även följa den amerikanska ligan MLS, Svenska Cupen samt landslagsfotboll.

Man kan också fråga hur många matcher spelar man i serie a?

Alla lagen i Serie A möter varandra två gånger i hemma- och bortamöten innan en sluttabell om 38 matcher vardera kan fastställas. Följaktligen, vilka sänder serie a 2021 2022? Så gör du för att streama Serie A live online!

Det är C More och C More Play som visar matcherna från den italienska ligan till och med sommaren 2021. Rättigheterna är sålda till TV4-gruppen som kommer att visa matcherna på sin tjänst C More.

Related

Vart kan man köpa kontantkort till 3?

Det är inte möjligt att beställa förbetalda kort efter den 1 september 2021. Du kan inte ladda ditt befintliga kort efter den 31 december 2021. Detta gäller både mobilkort och bredbandskort.

När spelas Serie A?

Här kan du se det kompletta spelschemat med alla matchdatum och tider för Serie A under säsongen 2021/2022. Ligan inleder med sina första matcher redan i augusti 2021 och avrundar sedan med de sista omgångarna i maj 2022. Följaktligen, när börjar italienska ligan 2021? Boka Spelschema Serie A

Ligan startar den 22 augusti 2021 och avslutas den .

Vilket lag leder italienska ligan?

TabellTotalt
1Milan61
2Inter74
3Napoli67
4Juventus54
Följaktligen, när spelar zlatan nästa gång? Zlatans comeback ska primärt vara VM-kvalet till VM 2022 men framförallt EM 2021. Om Zlatan Ibrahimovic kommer att spela kvar i landslaget efter EM återstår att se och allt handlar om hur mycket hans kropp kommer orka då han om några månader fyller 40 år.

Kan man streama en match på C More?

På C More får du tillgång till sport i världsklass, däribland UEFA Champions League, LaLiga och Serie A. Du kan dessutom streama alla matcher i SHL, Handbollsligan och SHE.

By Erlond

Similar articles

Hur kollar man på matchen? :: Vad är SSD bra för?
Användbara länkar