Hem > V > Vad Är Ett Mini Simkort?

Vad är ett mini simkort?

Den första varianten var lika stor som ett kreditkort medan den senaste modellen, nano-SIM, endast mäter 12,3 millimeter gånger 8,8 millimeter. Den näst minsta varianten är micro-SIM med sitt mått på 15 millimeter gånger 12 millimeter. Det är också dessa två sistnämnda som är mest använda i telefoner idag.

Läs mer

Related

Kan man nollställa iPhone utan simkort?

Är det möjligt att återställa min telefon utan sim-kort? Du kan alltid återställa den, men du måste ha ett sim-kort i den. Det behöver inte vara ditt eget sim-kort, men du kan lika gärna låna ett från någon bekant eller skaffa ett nytt kort.

Hur mycket kostar ett kontantkort?

När kontantkortet går ut gäller istället basprislistan. Här kostar samtal 1,99 kronor i minuten plus en startavgift på 69 öre. Sms kostar 1,99 kronor och surf kostar 19 kronor per MB. Om du köper till 1 gigabyte surf hos Tre kostar det 49 kronor och gäller precis som övriga kontantkort i 30 dagar. Och en annan fråga, vad försvinner när man byter mobil? sim-kortet påverkar inte vad du har för innehåll på telefonen. Du har alltså kvar alla bilder, appar osv efter att du byter sim-kort. Tidigare kunde kontakter sparas på sim-korten, men detta är väldigt ovanligt idag.

Var kan jag köpa sim-kort?

Du kan beställa simkort gratis direkt från operatörernas hemsidor. Många operatörer säljer även simkort i butik men kostar då oftast pengar. Den enkla anledningen till att man tar betalt för simkort i butik är att butikerna vill få betalt för att sälja simkorten. Hur aktiverar man sim-kort tele2? Om du ändå behöver aktivera ditt SIM-kort, ring kundservice på telefon 90 222.

Related

Kan man få nytt simkort direkt i butik?

Ett nytt simkort är gratis och kan hämtas i 3butiken. Du får den hjälp du behöver om du går in där.

Och en annan fråga, hur lång tid tar det att få ett nytt sim-kort?

Aktiveringen utav ett SIM-kort ska inte ta mer än 10-15 minuter vanligtvis. Om det har tagit längre tid än så, skulle jag rekommendera dig att kontakta vår kundservice via mejl eller chatt så kommer dem självklart att hjälpa dig med ditt ärende. Kan jag få ett nytt simkort med samma nummer? Ja, du kan behålla numret när du beställer ett nytt simkort. Det spelar ingen roll om det är ett nytt simkort från din nuvarande operatör eller om du byter operatör och därav får nytt simkort. Du kan behålla ditt nummer oavsett.

Vad kostar ett simkort i butik?

Återförsäljare. Om du inte hinner vänta på att få hem ett kontantkort kan du köpa, eller fylla på, ett kontantkort hos någon av operatörens återförsäljare. Att köpa ett kontantkort i en fysisk butik kostar mellan 20-100 kronor. Man kan också fråga vilket sim kort till samsung s10? Dubbla SIM-kort på Galaxy S10e, S10 och S10+ gör att du enkelt kan använda två telefonnummer – och om du inte behöver dubbla SIM-kort kan du använda ett microSD-kort för att få mer lagringsutrymme. *SIM-kort säljs separat. Tillgänglighet av dubbla SIM-kort beror på land eller operatör.

Vad finns lagrat på SIM-kortet?

Kontakter. Om din enhets telefonbok visar ett namn med en SIM -kortikon, betyder det att det du har lagrat kontakter. Det är mer än troligt att dessa redan är lagrade i terminalen, så de synkroniseras automatiskt med Googles moln.

By Guria Chaidy

Similar articles

Vilket simkort har Samsung? :: Är mobilen låst till Telia?
Användbara länkar