Hem > K > Kan Man Säga Upp Abonnemang Med Bindningstid?

Kan man säga upp abonnemang med bindningstid?

Ja, du kan säga upp ett abonnemang även om du har bindningstid kvar. Men då kommer operatören skicka en slutfaktura för de månader som är kvar på bindningstiden. Du måste alltså fortfarande betala lika mycket som om du hade behållit abonnemanget tiden ut.

Läs mer

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

Dessutom, hur säger man upp ditt 3 abonnemang?

Gör så här:

  1. Logga in på Mitt3 och klicka på fliken "Abonnemang"
  2. Välj ditt abonnemang och scrolla ner till "Dina tjänster"
  3. Klicka på "Köp" om du vill lägga till en tjänst eller "Avbeställ" om du vi ta bort en tjänst.
Kan man se gratis på Viaplay? För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du två veckor helt gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama.

Är Viaplay gratis när man har Viasat?

Viaplay ingår utan extra kostnad som en del av kanalpaket genom många olika TV-leverantörer och operatörer. Om du är osäker om Viaplay ingår för dig rekommenderar vi att du kollar med din leverantör. Utbudet som du har tillgång till speglar utbudet av paketet som du har beställt från din TV-leverantör. Därefter, kan man ha viaplay utan viasat? Ingår Viaplay i ditt tv-paket behöver du aktivera ditt Viaplaykonto för att kunna använda tjänsten. Det är enkelt, följ bara nedan steg. Tänk på att registreringen måste göras via din dator.

Related

Vad kostar abonnemang på Netflix?

Hur mycket kostar det? För en fast månadsavgift kan du titta på din telefon, surfplatta, smart-tv, bärbara dator eller streamingenhet. Det finns abonnemang från 99 till 179 per månad. Det fanns inga extra kostnader eller bindningstider.

Kan man ha flera användare på Viaplay?

Du har endast rätt att registrera och använda Viaplay på högst fem (5) enheter och du kan inte ersätta mer än en (1) registrerad enhet under en period av nittio (90) kalenderdagar. Du kan streama innehåll på högst två (2) registrerade enheter samtidigt. Hur många kan streama samtidigt? Hur många enheter kan vara inloggade på ett och samma konto samtidigt? Upp till två personer kan använda ett discovery+-konto samtidigt.

Hur många användare kan man vara på Netflix?

Ditt konto kan ha upp till fem enskilda profiler, och du kan ställa in en åldersgräns för var och en av dem. Varje profil har egna unika rekommendationer baserade på profilens åldersgräns och smakpreferenser. Har Viaplay problem? Pröva att starta om webbläsaren eller ladda ner en alternativ webbläsare. Viaplay rekommenderar senaste versionen av Internet Explorer, Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox för bästa upplevelse. Om du använder ett lokalt nätverk kan det vara problem med ditt hemnätverk.

Varför går det inte att logga in på Viaplay?

Surfa in på viaplay.se/activate och mata in koden som du ser på din TV. Koden består av fyra tecken och kan innehålla både bokstäver och siffror. Efter att ha aktiverat koden, följ instruktionerna och logga in på ditt konto. Din Apple TV kommer loggas in automatiskt inom några sekunder.

By Peter

Similar articles

Hur man säger upp Xbox Live? :: Hur skapar man en blend på Spotify?
Användbara länkar