Hem > H > Hur Gammal Måste Man Vara För Att Få Ha Ett Google-Konto?

Hur gammal måste man vara för att få ha ett Google-konto?

Om ditt barn över 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land) vill ha ett Google-konto kan de skapa ett eget konto. Då kan du lägga till tillsyn på ditt barns konto . Om du vill skapa ett Google-konto åt ditt barn måste du ge föräldrasamtycke. Ett sätt att ge samtycke är att använda ditt kreditkort.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Därmed, hur många konton får man ha på google?

Om du har fler än ett Google-konto kan du logga in på flera konton samtidigt. På så sätt kan du byta konto utan att behöva logga in och ut. Kontona har egna inställningar, men i vissa fall kan inställningarna från standardkontot användas. På motsvarande sätt, kan man ha google-konto på iphone? Lägga till eller byta konto

Öppna Google-appen på en iPhone eller iPad. Lägg till Google-kontot. Första gången du lägger till ett konto: Tryck på Logga in. Lägga till ett konto till: Tryck på profilbilden uppe till vänster.

Måste man ha ett Google-konto?

En rad appar och tjänster från Google är tillgängliga i enheten när du köper den, till exempel Gmail, Google Maps, YouTube och Google Play. För att du ska få ut som mycket som möjligt av de här tjänsterna behöver du ett Google-konto. Folk frågar också hur fungerar ett konto på google? Med ett Google-konto får du åtkomst till de flesta av Googles produkter, som Google Ads, Gmail och YouTube, med samma användarnamn och lösenord.

Related

Måste man ha tvåstegsverifiering?

Om ditt lösenord och din verifieringskod krävs är ditt konto säkrare. När du loggar in behöver du bara ange lösenordet om du slutar använda detta extra skydd. Det är möjligt att detta gör det lättare för obehöriga att komma åt kontot.

Med tanke på detta, måste man ange födelsedatum för google-konto?

Om du lägger till födelsedatum i kontot kan du inte radera det. Däremot kan du redigera datumet och ändra vem det visas för. Obs! Ditt födelsedatum kan användas till kontosäkerhet och anpassning i alla Googles tjänster. Varför kräver Google födelsedatum? Några användningar Google har av födelsedatumet

Så här kan Google använda födelsedatumet: Google kontrollerar att du är tillräckligt gammal för att använda vissa tjänster och funktioner. YouTube-videor med åldersgräns visas till exempel inte för barn.

Varför vill Google ha mitt födelsedatum?

Om du inte är gammal nog att hantera ditt konto på egen hand kan du be en förälder att konfigurera kontroll av det med hjälp av sitt Google-konto så att du kan fortsätta att använda kontot. Från och med att du angav födelsedatum har du 14 dagar på dig att aktivera kontroll innan kontot inaktiveras. Dessutom, kan jag ha 2 google-konto? Men visste du att du kan välja att köra mer än ett Google-konto på din Android-enhet? Detta är praktiskt om du själv använder mer än ett konto för flera av dina Google-tjänster, eller om ni är flera som delar på samma telefon eller platta. Det är enkelt att vid behov lägga till ytterligare konton.

Följaktligen, kan jag ha två gmail adresser?

Du kan lägga till både Gmail-adresser och andra adresser i Gmail-appen för Android. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på profilbilden uppe till höger. Tryck på Lägg till ytterligare ett konto.

By Afrika

Similar articles

Hur skapar man ett Google Meet? :: Hur skapa en doodle?
Användbara länkar