Hem > H > Hur Skapar Man Ett Nytt Icloud Konto?

Hur skapar man ett nytt iCloud konto?

Skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet

Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. Tryck på Använd nuvarande e-postadress eller på Få gratis e-postadress för iCloud. Följ anvisningarna på skärmen för att verifiera din e-postadress och ställa in tvåfaktorsautentisering när du uppmanas till det.

Läs mer

Related

Hur överföra bilder från iPhone till iCloud?

Du kan gå till inställningarna på din enhet.

Följaktligen, Är icloud och apple id samma sak?

Icloud är Apples molntjänst, som du loggar in på med ett Apple ID, men de båda är inte samma sak. Du kan använda samma Apple ID till Itunes Store och App Store, men du måste inte. Dessutom, kan man ha flera icloud adresser? Om du i dag använder Icloud med en annan mejladress än icloud.com kan du skaffa en och koppla till det kontot. För att göra det behöver du en IOS-enhet eller Mac. På IOS öppnar du Inställningar -> [ditt namn, längst upp] -> Icloud -> Mail. Följ instruktionerna.

Folk frågar också vad händer om man byter apple id?

Vad händer med dina data när du byter Apple-ID? En del av dina data kommer att finnas kvar på din iPhone, även efter att du bytt. Oavsett om du behåller innehåll på din iPhone eller iPad eller raderar det, till exempel kontakter, foton och kalenderhändelser som finns på din iPhone (och inte endast i iCloud) kvarstår. Dessutom, hur loggar jag in på mitt icloud konto? Gå bara till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Om du redan har använt iTunes Store, iCloud eller någon annan Apple-tjänst kanske du redan har ett Apple-ID.

Related

Hur mycket kostar ett nytt SIM-kort?

Sim-kortet är helt gratis. Du måste betala för kortet eller abonnemanget. Du kan köpa ett startpaket med sim-kort i butikerna, men du måste betala för det.

Följaktligen, varför kan jag inte skapa ett nytt apple id?

Om du får ett Kunde inte skapa Apple-ID-meddelande betyder det att du har överskridit antalet nya Apple-ID som du kan ställa in med iCloud på en enhet inom ett år. Är iCloud kopplat till Apple-ID? Ditt Apple-ID är det konto du använder för tillgång till Apple-tjänster som App Store, iTunes Store, Apple Books, Apple Music, FaceTime, iCloud, iMessage med flera.

Hur vet jag om jag har ett Apple-ID?

Om du glömmer e-postadressen eller telefonnumret för ditt Apple-...

  1. På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch. Tryck på Inställningar och sedan på ditt namn.
  2. På din Mac. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID.
  3. På din pc. Öppna iCloud för Windows och titta efter ditt Apple-ID under ditt namn.
På motsvarande sätt, kan man använda iphone utan apple-id? Om du inte har något Apple-ID kan du skapa ett under installationen. Din kredit- eller bankkortsinformation om du vill lägga till ett kort i Apple Pay under installationen. Din tidigare iPhone eller en säkerhetskopia av enheten om du överför data till den nya enheten.

Dessutom, kan man ha 2 olika apple id?

* Man kan ha flera Apple-ID, men då får man logga ut ur App Store som den ena Apple-ID:n och sedan in igen som den andre och det är helt enkelt klyddigt rent handgreppsmässigt.

By Rafaelle

Similar articles

Kan man ha två Apple ID på samma Mail? :: Kan man skapa nytt Google-konto?
Användbara länkar