Hem > V > Varför Får Jag Sms Till Min Gamla Iphone?

Varför får jag SMS till min gamla iPhone?

De meddelanden som kommer till din iPhone är troligen s k iMessages, och går bara att skilja från sms-meddelanden på färgen som omger dem. Om du gör en fabriksåterställning av din iPhone bör dessa meddelanden upphöra.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Folk frågar också hur tar jag bort imessage på ipad?

Öppna Meddelanden och välj sedan Meddelanden i menyfältet. Välj Inställningar och klicka sedan på iMessage. Avmarkera Aktivera meddelanden på iCloud och markera sedan Avaktivera alla. Kan man ha samma Apple-ID på två iPad? Med detta Apple-ID köper man programvara och annat, både till Mac-datorer och iOS-enheter. En Mac eller iPhone/iPad är kopplad till ett (och endast ett) Apple-ID!!

Vill inte synka bilder iPhone med iPad?

Om du inte längre vill ha de synkroniserade bilderna på din iPhone, iPad eller iPod touch inaktiverar du synkronisering i Finder så att de raderas från enheten. Du kan slå av synkronisering bara för vissa fotoalbum eller samtliga på en gång. Kan man ha två Apple-ID på en iPhone? Ja, man kan ha ett konto för iTunes/App Store och ett annat konto för iCloud tjänsterna. Dvs två Apple ID. Och du kan ha olika mejlkonton, även flera iCloud mejl.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Varför kan jag inte skicka SMS Samsung?

Problem med SMS – Samsung Galaxy S4, Android 4.2. 1. Starta om telefonen och kontrollera att det inte gäller enbart en operatör, då kan problemet ligga hos en andra operatören. Och därefter, kan inte skicka långa sms samsung? Man går in i inställningar på Meddelandande (sms) funktionen och ställer in hur många tecken ett sms skall kunna innehålla (jag har 200) samt hur många sms (jag har 20) som ett meddelande max skall kunna bli.

Hur vet man om man är blockad på SMS?

Med SMS-meddelanden kan du inte veta om du har blivit blockerad. Ditt sms, iMessage etc. går igenom som vanligt i din ände, men mottagaren får inte meddelandet eller underrättelsen. Men du kan kanske se om ditt telefonnummer har blockerats genom att ringa till. Därmed, hur vet jag att mitt sms kommit fram? När du öppna upp Handcent så välj: meny>Mer>Leveransrapport där får du en lång lista på alla sms när den har skickas och när den kom fram. <<Detta krävs att du har leveransrapport aktiverat. För annars i Handcent i samtals "dialogen" så för man bara reda på när den är skickad från mobilen.

Dessutom, hur får man leveransrapport?

Vad gäller leveransrapport är den funktionen mer tydlig, får man som avsändare en korrekt leveransrapport betyder det att sms:et eller mailet kommit fram till mottagaren, detta kan inte mottagaren välja att inte skicka.

By Millda

Similar articles

Vilken är den bästa babyvakten? :: Varför kan jag inte skicka iMessage från mitt mobilnummer?
Användbara länkar