Hem > H > Hur Delar Man En Video?

Hur delar man en video?

Dela videor och kanaler

  1. Börja titta på en video på youtube.com.
  2. Klicka på Dela under videon.
  3. En panel visas, och på den ser du olika delningsalternativ: Sociala nätverk: Klicka på någon av ikonerna för sociala nätverk (som Facebook eller Twitter) om du vill dela videon där.

Läs mer

Related

Hur delar man två skärmar?

Klicka på visningsinställningarna om du vill ändra dem. Välj bildskärmsinställningarna om du kör Windows 7. Det finns två skärmar i mitten av inställningsfönstret. Den skuggade skärmen visar att skärmen är inaktiverad.

Hur skickar man video från iPhone?

Att skicka en massa bilder eller video från en iPhone till en annan är en snabb och enkel uppgift. Du är fri att använda AirDrop, eller om mottagaren inte är i närheten finns det också iCloud Photo Sharing. Hur många KB kan man skicka i ett mail? Det här felmeddelandet visas eftersom Outlook 2013 och senare versioner har en storleksgräns för bifogade filer på 20 megabyte (20 480 kb) för internet-e-postkonton.

Hur gör man när man Zippar?

Så zippar du en mapp eller fil på Mac

Helst ska du skapa en ny mapp med endast de filer du vill komprimera. Sedan kan du bara högerklicka eller Ctrl-klicka på den mappen och välja ”Komprimera objekt”. Zip-filen sparas på samma plats som den ursprungliga mappen.
Hur packar man upp en zipfil? Öppna appen Filer och leta sedan upp ZIP-filen eller -arkivet som du vill packa upp. Tryck på ZIP-filen eller -arkivet. En mapp som innehåller filerna skapas. Ändra namn genom att hålla mappen nedtryckt och sedan trycka på Byt namn.

Related

Vad kostar Prime Video i månaden?

Du kan prova Prime gratis i 30 dagar. Du måste betala för 12 månader efter den kostnadsfria perioden.

Hur gör man när man ska öppna en zipfil?

Packa upp filer

  1. Öppna Utforskaren och leta reda på den komprimerade mappen.
  2. Om du vill packa upp hela mappen högerklickar du på den och väljer Extrahera alla. Följ sedan anvisningarna.
  3. Om du vill packa upp en enda fil eller mapp dubbelklickar du på den komprimerade mappen för att öppna den.
Följaktligen, hur långa videon kan man skicka på whatsapp? Att skicka en video på WhatsApp är ganska enkelt. Men du bör vara medveten om att det finns en begränsning av videostorlek och längd. Den största filen du kan skicka är 16 MB, vilket motsvarar cirka 90 sekunder till tre minuters video på de flesta telefoner.

Hur stora filer kan man skicka på sms?

Du kan skicka bilagor på upp till 25 MB. Om du bifogar mer än en fil kan deras sammanlagda storlek inte vara större än 25 MB. Om filen är större än 25 MB lägger Gmail automatiskt till en Google Drive-länk i meddelandet i stället för att bifoga filen. Läs mer om delningsinställningar för Google Drive-bilagor. Är Wetransfer säkert? Alla filer som skickas kan krypteras och skyddas med lösenord. De ligger kvar i sju dagar efter att mottagarna har fått länken via e-post. Den som registrerar ett konto på tjänsten kan skicka filer på upp till tio gigabyte.

Hur skickar man bilder på email?

Infoga en bild i brödtexten i ett e-postmeddelande

Välj Infoga > Bilder. Bläddra efter bilden du vill infoga på datorn eller i någon onlinelagring. Markera bilden och välj sedan Infoga.

By Wertz

Similar articles

Hur stora filer kan man skicka med whatsapp? :: Hur skapa en sms grupp?
Användbara länkar