Hem > V > Vad Kan Man Göra Med En Iphone 13?

Vad kan man göra med en iPhone 13?

Tips och tricks för iPhone 13 och 13 Pro: 15 funktioner för iOS 15 att prova

  1. 1 - Stoppa appar från att spåra dig.
  2. 2 - Se vilka appar som har tillgång till vilken data.
  3. 3 - Ta tillbaka den gamla Safari.
  4. 4 - Samla icke -viktiga aviseringar.
  5. 5 - Meddela aviseringar på AirPods.
  6. 6 - Stäng av HDR -video.
  7. 7 - Räckvidd.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur stänger man av iphone13?

Hur man startar om iPhone 13

Till skillnad från Android-enheter har iPhone och iPad inget alternativ för omstart eller omstart. Därför har användare bara möjlighet att stänga av sin enhet och sedan slå på den manuellt. Tja, det finns en dold omstartsknapp på iPhone och iPad som är tillgänglig i iOS 12 och senare.
Hur gör jag en skärmdump? Ta en skärmdump

  1. Öppna skärmen som du vill ta en bild av.
  2. Följande steg kan variera beroende på telefon: Tryck på strömknappen och knappen för att sänka volymen samtidigt.
  3. Du hittar en förhandsgranskning av skärmdumpen längst ned till vänster. På vissa telefoner finns alternativet Skärmdump.

Med detta i åtanke, vilken är hemknappen på iphone?

Framtiden är här och den är knapplös. Med Iphone X har Apple tagit det sista steget mot att ta bort hemknappen, och ersatt den med diverse gester. Men om du av någon anledning inte är nöjd med det nya gränssnittet kan du lägga en virtuell hemknapp på skärmen, alltid åtkomlig och knapp synbar. Med detta i åtanke, hur får man fram hemknappen på iphone? Använd iPhone utan en fungerande hemknapp

  1. Börja med att gå till Inställningar och klicka på Hjälpmedel.
  2. Peka sedan på Tryck och AssistiveTouch.
  3. Slå på AssistiveTouch genom att klicka på reglaget högst upp.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Kan man ladda iPhone 13 med gammal laddare?

Ladda iPhone 13 med en gammal laddare

Om du har en gammal iPhone kan du använda en befintlig Lightning till USB-A-kabel med den konventionella USB-A-strömadaptern för att ladda iPhone 13.
Är iPhone 13 bättre än iPhone 12? Det är ett A15 Bionic-chip som styr, men förutom kraftökningen lovar iPhone 13 mini också en 1,5 timmars bättre batteritid jämfört med iPhone 12 mini. Lagringsalternativen är också bättre och även om den saknar några funktioner jämfört med iPhone 13 Pro-modellerna bör iPhone 13 mini vara ett litet kraftpaket i fickan.

Dessutom, vad har iphone 13 för simkort?

Med iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 och iPhone 13 mini kan du använda dubbla SIM-kort med antingen två aktiva eSIM-kort eller ett nano-SIM-kort och ett eSIM-kort. iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR har dubbla SIM-kort som består av ett nano-SIM-kort och ett eSIM. Hur stänger jag av telefonen? Stäng av och starta igen

Håll in strömknappen och välj "Stäng av". För att starta telefonen igen håller du in strömknappen tills Android-symbolen dyker upp.

Dessutom, hur stänger man av en apple watch?

Stäng av: Vanligtvis låter du Apple Watch vara på hela tiden, men om du behöver stänga av den håller du in sidoknappen tills reglagen visas. Dra sedan reglaget Stäng av åt höger.

By Mikihisa Timothy

Similar articles

Hur gör man en säkerhetskopia på iPhone? :: Hur fungerar Skärmdubblering?
Användbara länkar