Hem > H > Hur Gör Man Skärmdump På Lenovo Surfplatta?

Hur gör man skärmdump på Lenovo surfplatta?

Ta en scrollande skärmbild

Öppna skärmen som du vill ta en bild av. Tryck på strömknappen och knappen för att sänka volymen samtidigt. Tryck på Fånga mer längst ned.

Läs mer

Related

Vilken är bäst ASUS eller Lenovo?

Vilken är den bästa bärbara datorn på budgetnivå? Den bästa rekommendationen just nu är IdeaPad 5. Vi rekommenderar att du kollar in HP Stream 11 och Microsoft Surface Go 3.

Hur tar man en screenshot Lenovo?

Windowsklassikern är tangenten Print Screen (ibland PrtScr). Tryck på den, öppna valfritt ritprogram (Paint går bra) och klistra in med Ctrl+V. Om du har flera skärmar, är en variant är att använda tangentkombinationen Alt + PrtScr för att bara ta en bild av det aktuella fönstret. Man kan också fråga hur tar man en print screen? Om du inte har installerat ett program på din dator som tagit över funktionen av tangenten Print Screen så hamnar din skärmdump, som Print Screen heter på svenska, automatiskt i Windows urklipp.

Med hänsyn till detta, hur man tar en skärmdump på windows 10?

Tryck på Windows-tangenten + Skift + S. Med hänsyn till detta, hur gör man ett skärmklipp? Så här använder du Skärmklippverktyget när du har en mus och ett tangentbord:

  1. Tryck på Windows-tangenten + Skift + S. Skrivbordet blir mörkare när du väljer ett område för skärmbilden.
  2. Rektangulärt läge är valt som standard.
  3. Skärmbilden kopieras automatiskt till Urklipp.

Related

Kan man ha kontantkort i surfplatta?

Det är möjligt att använda förbetalda kort i surfplattor som stöder 3G. Både 3G och 4G erbjuds av de operatörer som erbjuder kontantkort.

Var hamnar mina skärmdumpar?

Spelklipp och skärmbilder fortsätter automatiskt att sparas i mappen, oavsett var du placerar den. Om du vill hitta dina spelklipp och skärmbilder väljer du Starta > Inställningar > Spel > Inspelningaroch väljer sedan Öppna mapp. Folk frågar också hur tar man en skärmdump på telefonen? Leta efter en knapp på tangentbordet som heter ”Print Screen” eller ”PrintSC” eller liknande.

Var finns urklipp i Windows 10?

Om du vill öppna din urklippshistorik trycker du på Windows-tangenten + V. I historiken i Urklipp kan du klistra in och fästa vanliga objekt genom att välja ett enskilt objekt på menyn Urklipp. Var sparas Skärmklipp? Titta på dina skärmbilder

När bilden är tagen hamnar den i en mapp som heter Skärmdumpar och i de allra flesta fallen visas en foto-ikon högst upp på skärmen precis efter att du har tagit skärmbilden.

Varför kan jag inte göra Print Screen?

Vi skulle rekommendera att använda den för att den är byggd för att ta skärmbilder. Prova att hålla ned Windowsknappen och klicka på Print Screen knappen, då borde en skärmbild sparas i mappen Bilder i Mina dokument. Hör gärna av dig och berätta hur det gick!

By Lymann

Similar articles

Hur gör man en skärmdump på Windows 7? :: Hur gör man screenshot på iPhone X?
Användbara länkar