Hem > V > Vilken Smart Belysning Är Bäst?

Vilken smart belysning är bäst?

Det är inte utan anledning att Philips Hue är det största namnet när det kommer till smartbelysning. Det är utan tvekan ett av de bästa köpen du kan göra på marknaden. Glödlamporna ger det mest naturliga ljuset av all smartbelysning som vi har testat. Appen är enkel att hantera och installationen är busenkel.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Folk frågar också vad behövs för smart belysning?

Smarta lampor har samma standardsocklar som vanliga lampor så det är bara att skruva i dem där du vill att de ska sitta. Det andra du behöver är ett wifi-nätverk. Det finns några olika tillverkare och lösningar på marknaden som fungerar på olika sätt. Den största och mest kända är nog Philips och deras Hue-system. Vilka lampor funkar med Philips Hue? Förutom ljuskällor i E27-, E14- och GU10-sockel finns även många olika armaturer från Philips Hue. På bilden ovan ser du infällda Milliskin-spotlights som ger en minimalistisk och luftig installation i till exempel köket.

Vad är smart belysning?

Smart belysning är utan tvekan den mest populära funktionen i det smarta hemmet. Det skapar inte bara en trivsam hemmiljö utan kan även ändra atmosfären i rummet – med enbart ett litet knapptryck eller röstkommando. Dessutom, vilken smarta hem lösning är bäst? Philips Hue är det absolut bästa att starta ditt smarta hem med. Hue kan ansluta till Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home.

Related

Vad är bäst 4K eller HD?

4K TV-apparater har fyra gånger högre upplösning än traditionella Full HD TV-apparater.

Följaktligen, vilken app till cleverio?

Appen som du ska använda för att parkoppla produkterna heter Smart Life, och går att ladda ner kostnadsfritt till både iPhone och Android. Följaktligen, hur fungerar plejd app? Plejd – produkter för det smarta hemmet

Efter en enkel installation blir din belysning hemma helt styrbar, från app i mobil och surfplatta. Det enda som krävs är att en elektriker monterar produkten bakom lampknappar – sedan kan du styra belysningen via din Plejd-app eller som vanligt genom att trycka på strömbrytaren.

Med detta i åtanke, vad vinner man på att inte släcka lågenergilampor?

Livslängden förkortas av att tända och släcka.

En variant på denna myt är att man inte tjänar på lågenergi- eller LED-lampor om de inte är påslagna mer än uppemot en timme för att de sägs dra massiva mängder ström under tändningen. Men det är helt enkelt inte sant; de drar vare sig mer eller mindre under tändningen.
Hur styra lampor med Google Home? Konfigurera och länka glödlampan

  1. Sätt i glödlampan i samma rum som högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home.
  2. Konfigurera högtalaren eller skärmen om du inte redan har gjort det.
  3. Öppna Google Home-appen .
  4. Tryck på Lägg till uppe till vänster Konfigurera enhet.
  5. Välj glödlampan du vill konfigurera.

Dessutom, Är philips hue zigbee?

Zigbee-tekniken är extremt strömsnål. Philips Hue-systemet har till exempel en fjärrkontroll som drivs helt av kraften i varje knapptryck. Den är alltså inte ens utrustad med ett batteri! Philips Hue Tap är en fjärrkontroll för Zigbee som drivs utan batteri.

By Hiroshi Ferebee

Similar articles

Måste man ha Philips Hue Bridge? :: Hur kan man kopiera från PDF?
Användbara länkar