Hem > V > Vad Är Smart Lock Android?

Vad är smart lock Android?

Som tur är har Android 5.0 stöd för funktionen Smart Lock som gör att du kan låsa upp enheten som om du inte hade något lösenord under vissa förutsättningar. Vilka? Det finns olika du kan välja bland, och vissa är säkrare än andra. Smart Lock levereras via Play Services, precis som Android Enhetsadministratör.

Läs mer

Related

Kan inte öppna ZIP-fil Android?

Du kan öppna filer på telefonen. Gå till mappen med den ZIP-fil som du vill öppna. Ett popup-fönster öppnas om du väljer ZIP-filen. En förhandsgranskning av filerna visas. Vänta en sekund och tryck på Klar.

Hur får jag bort Smart Lock?

Du kan inaktivera det och återaktivera det.

  1. Öppna appen Inställningar på mobilen eller surfplattan med Android Google. Google-konto.
  2. Scrolla till höger högst upp och tryck på Säkerhet.
  3. Scrolla ned till Inloggning på andra webbplatser och tryck på Sparade lösenord.
  4. Aktivera eller inaktivera Erbjud att spara lösenord.
Dessutom, hur fungerar smart lock? Hur du använder och aktiverar Smart Lock. Du kan ställa in telefonen så att den låser upp sig och håller sig olåst när den befinner sig på betrodda platser eller när den känner igen betrodda enheter. Om ditt hem är inställt som en betrodd plats, kommer enheten automatiskt låsa upp sig själv när du kommer hem.

Vad är Google lock?

Här är de tre olika sakerna som finns under namnet Smart Lock: Smart Lock för Android: Håller din enhet upplåst när vissa kriterier är uppfyllda. Smart Lock för lösenord: Synkroniserar dina lösenord i Chrome och Android. Smart Lock för Chromebooks: Använder din Android-enhet för att låsa upp din Chromebook.

By Phylis

Similar articles

Vad är smart lock Samsung? :: Hur funkar Glue lock?
Användbara länkar