Hem > V > Vilken Smart Belysning Ska Jag Välja?

Vilken smart belysning ska jag välja?

Bäst i test smarta lampor

IKEA och Eufy har fått bra resultat i flera experttester men den tillverkare som tar förstapriset är Philips som med sin Hue-serie har tagit världen av smarta lampor med storm!

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Vad behövs för smart belysning?

Smarta lampor har samma standardsocklar som vanliga lampor så det är bara att skruva i dem där du vill att de ska sitta. Det andra du behöver är ett wifi-nätverk. Det finns några olika tillverkare och lösningar på marknaden som fungerar på olika sätt. Den största och mest kända är nog Philips och deras Hue-system. Folk frågar också vilka lampor är kompatibla med philips hue? De flesta lamporna från andra tillverkare som använder ZigBee är kompatibla med Hue och synkroniseras och kopplas in precis som Philips egna Hue-lampor. Det går även att använda sensorer och andra enheter från tredje part, men där är inte kompabiliteten lika självklar.

Är Ikeas LED lampor dimbara?

Vill du slappna av - dimma ner ljuset. Använd fjärrkontrollen eller appen, och låt dina smarta ljuskällor förmedla hur du känner dig i dag. Kolla in vår guide till Smart belysning. Här kan du se vilka ljuskällor passar för vilka ändamål, skillnaden mellan våra olika styrenheter och hur TRÅDFRI gateway och app fungerar. Med tanke på detta, vilken smarta hem lösning är bäst? Philips Hue är det absolut bästa att starta ditt smarta hem med. Hue kan ansluta till Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Följaktligen, hur funkar plejd?

Plejd är ett företag som säljer smarta brytare, drivdon och reläer. Låter du exempelvis installera en av deras vriddimmers, kan du sedan antingen dimma via dimmern på väggen eller via en app i telefonen. Det du styr i ditt Plejdsystem är i grunden alltså på/av/dimmer för dina lampor och eventuellt även dina uttag. Hur funkar smart belysning? Det som skiljer smart belysning från vanlig belysning är möjligheten till att kontrollera belysningen på flera olika sätt via trådlös teknik. Genom möjligheten att prata med dina lampor trådlöst kan du synkronisera lamporna med varandra och styra belysningen via appar, knappar, sensorer samt röst.

Man kan också fråga varför smart belysning?

Varför ska jag ha smart belysning? Smart belysning ger stor flexibilitet. Oavsett var du befinner dig kan du styra hembelysningen via en app. Ljuset kan dimras utan installation och det finns lampor som du kan ändra temperatur och färg på – välj bland miljontals olika nyanser. Hur styra lampor med Google Home? Konfigurera och länka glödlampan

  1. Sätt i glödlampan i samma rum som högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home.
  2. Konfigurera högtalaren eller skärmen om du inte redan har gjort det.
  3. Öppna Google Home-appen .
  4. Tryck på Lägg till uppe till vänster Konfigurera enhet.
  5. Välj glödlampan du vill konfigurera.

Följaktligen, Är philips hue zigbee?

Zigbee-tekniken är extremt strömsnål. Philips Hue-systemet har till exempel en fjärrkontroll som drivs helt av kraften i varje knapptryck. Den är alltså inte ens utrustad med ett batteri! Philips Hue Tap är en fjärrkontroll för Zigbee som drivs utan batteri.

By Winther

Similar articles

Vilka lampor fungerar med Ikea Trådfri? :: Kan man köra TV trådlöst?
Användbara länkar