Hem > H > Hur Funkar Samsung Smart Tv?

Hur funkar Samsung Smart TV?

Med en funktion, som vanligtvis kallas för casting eller streaming, kan du visa innehåll från din bärbara dator, mobil eller surfplatta på TV-skärmen. Samsung Smart TV använder SmartThings appen för att spegla en skärm och den kan även förvandla din mobil till fjärrkontroll. Så du slipper rota bakom soffan.

Läs mer

Related

Vad betyder siffrorna på Samsung TV?

Det är siffrorna och bokstäverna i produktnamnet som betyder detta. QLED-modeller har bokstaven Q först. TV:n är tillverkad för den europeiska marknaden.

Varför appar inte laddas ner?

Kontrollera ditt betalningssätt

Se vilken betalningsmetod du har registrerat och se till att den inte har löpt ut, avvisats eller misslyckats. Om du inte kan uppdatera appar och du ser följande meddelande: ”Ditt konto har inaktiverats i App Store”, kan det ha uppstått ett problem med din betalningsmetod.
Dessutom, varför hämtas inte mina appar? Om objektet du vill hämta igen inte visas

Om du inte ser en app som du vill hämta igen är den appen kanske inte kompatibel med din enhet. Till exempel fungerar kanske inte en app som du köpte till din Mac på din iPhone eller Apple Watch. Om objekt i din köphistorik inte visas för andra Apple-ID:n kan köpen vara dolda.

Varför går det inte att titta på TV4 Play?

Din webbläsare stöds ej!

För att titta på TV4 Play behöver du den senaste versionen av Edge, Safari, Chrome eller Firefox. Det kan du ladda ner här.
Vilken kanal är TV4 Play på? De flesta direktsända program som sänds i TV4 och i Sjuan direktsänds på TV4 Play. Tjänsten lanserades på prov den 9 januari 2009 under namnet TV4 Replay och erbjöd då alla TV4-gruppens egenproducerade program i en vecka efter sändning. Den lanserades tjänsten i större skala och bytte namn till TV4 Play.

Related

Varför funkar inte mitt snabel-a?

Hej! Tangentkombinationen Alt+2 används vanligtvis av ett annat program från datortillverkaren för att styra hårdvara.

Och en annan fråga, varför går det inte att casta tv4 play?

Starta om din enhet. Dra ur kontakten från din Chromecast och vänta i 15 sekunder. Sätt sedan i kontakten igen och vänta tills Chromecast har startats om. Prova SVT igen när Chromecast har startats om. Hur hittar jag mina appar? 1. Vi kikar in i Playstore. Här kan du ladda ner eller köpa appar till din Android (surfplatta/smartphone från till exempel Samsung och Sony). I sökfältet kan du söka efter appar.

Därefter, var finns appar?

Många av de allra vanligaste apparna finns redan i din telefon.

  • Det finns appar för nästan allt! Ja, så är det faktiskt.
  • Google Play. Google Play är en nätbutik där du kan ladda ner alla appar du behöver (och några du absolut inte behöver, men som kan vara kul ändå).
  • Gmail.
  • Så laddar du ner en app:
Följaktligen, hur hämta en app? Klicka på symbolen för App Store alternativt Google Play. längst upp om du har Google Play. flera kategorier att bläddra i. När du hittat appen du vill ha, tryck på hämta/installera.

Vad är det för fel på SVT Play?

Dubbelkolla om din app eller din programvara behöver uppdateras. Starta om apparaten och eventuellt det nätverk den är uppkopplad mot. Om du har problem med svtplay.se: Prova att rensa webbläsarens cacheminne och cookies. Om du använder SVT Play-appen till iOS/Android: Prova att installera om appen.

By Cleo Knackstedt

Similar articles

Hur använder man Smart view? :: Vilken ålder är det okej att barn får mobiltelefon?
Användbara länkar