Hem > r > Är Smil Ett Ord?

Är smil ett ord?

Ordet smil är en synonym till småle och småleende och kan bland annat beskrivas som ”(inställsamt) leende”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av smil samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Dessutom, vad betyder sätta?

Vad betyder sätta? satsa, slå vad om: jag sätter en tia på att Diskutera sätta i forumet. Om det rör sig om två olika ord med samma stavning så markeras detta med en skiljelinje, se t ex ”negativ”. Vad är späd? Betydelse: Liten och klen eller ömtålig.

Är process som kräver syre?

en (kemisk) process som fordrar tillgång på syre för att kunna fortgå. Motsats: anaerob process. På motsvarande sätt, har särprägel synonym? Särprägel betyder ungefär detsamma som egenart.

Dessutom, vad betyder helt intakt?

Ordet intakt är en synonym till obruten och oförändrad och kan beskrivas som ”orörd, oskadad”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av intakt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Vad grundar du det på? Inrätta, anordna något i öfverensstämmelse med ett visst afsedt ändamål.

Man kan också fråga vad betyder att man är spak?

spak i ordbok från 1870

Betydelse: Villig att efterkomma andras vilja, önskningàr. Betydelse: Häfstång, på fartyg.
Med detta i åtanke, vad betyder sätta ner foten? Sätta ned foten kan beskrivas som ”(anglicism, idiomatiskt) säga till, säga ifrån, kräva, insistera”.

Dessutom, har den som tvivlar?

Ordet tvivel är en synonym till ovisshet och betänklighet och kan beskrivas som ”ovisshet om man ska tro på någon eller något”. Ordet används i uttrycket ”utan tvivel (har hon rätt)” som betyder ”helt säkert (har hon rätt)”.

By Collins

Vad betyder räfflat? :: Hur moppar man med Roborock?
Användbara länkar