Hem > r > Är Reolink Bra?

Är Reolink bra?

Reolink är ett företag som specialiserat sig på övervakning. Deras kameror har hög bildkvalitet, är lätta och använda och dessutom är väldigt mångsidiga. Dessutom har de en förvånansvärt låg prislapp, du får extremt mycket övervakningskamera för pengarna!

Läs mer

Var köper man övervakningskamera?

Söker du en bevakningskamera, dörrklocka med kamera, mörkerseende kamera, nätverkskamera eller kamera med strålkastare så har vi ett sortiment av kameror från tillverkare som Arlo, Google Nest, Netgear, D-Link, Ring, Netatmo, Ubiquiti UniFi med flera. Vem får kolla övervakningskamera? Hur ser tillsynen ut? Datainspektionen har ansvar för kameraövervakning på platser dit allmänheten INTE har tillträde, alltså där det inte behövs något tillstånd. Länsstyrelserna håller koll på de kameror som finns på ställen som är öppna för allmänheten.

Får man sätta upp dolda bevakningskameror utan att informera om detta vilka lagar och regler gäller?

Även om det inte längre behövs något tillstånd eller anmälan för att sätta upp en kamera för övervakning finns i lagen krav på upplysning och tystnadsplikt. Sätter du upp en kamera i din verksamhet ska du också sätta upp skyltar som tydligt visar att det pågår kameraövervakning eller informera på annat sätt. Dessutom, får man ha övervakningskamera i butiken? En butiksinnehavare som vill sätta upp bevakningskameror måste ta hänsyn till reglerna i dataskyddsförordningen och kamerabevakningslagen, som gäller även för denna typ av verksamhet. Ibland kan en butik vara brottsutsatt. För att komma tillrätta med problemen kanske butiksinnehavaren vill sätta upp bevakningskameror.

Hur koppla övervakningskamera?

Steg 1: Tryck på kamerans WPS-knapp i 3 sekunder. WPS-lysdioden på kameran ska börja blinka med blått ljus. Steg 2: Tryck på WPS-knappen för den router som du vill ansluta inom 60 sekunder. Med detta i åtanke, hur fungerar trådlös övervakningskamera? Trådlösa övervakningskameror fungerar inte på samma sätt som IP kameror, eftersom IP kameror kräver en router. Trådlösa övervakningskameror används snarare för att övervaka på en och samma plats, medan IP kameror används för att fjärrstyra kameran och övervaka platsen ifrån valfri plats.

På motsvarande sätt, hur länge får material från kamerabevakning bevaras?

Europeiska dataskyddsstyrelsens rekommendation om en lagringstid på tre dygn är en bra tumregel, men om ni har ett konkret behov av en längre lagringstid kan även det vara tillåtet. Varför skickar inte min Åtelkamera bilder? Om du slutar få bilder och vid kontroll av kameran visar det sig att batteristaplen inte visar fullt, byt då batterier och kontrollera i menyn så att kameran står inställd på "SKICKA BILD GENAST" Ibland när kameran känner av att den har dåligt med batteri så ställer den om sig ifrån ”Skicka bild genast” till ”Skicka

Hur mycket kostar ett kontantkort?

När kontantkortet går ut gäller istället basprislistan. Här kostar samtal 1,99 kronor i minuten plus en startavgift på 69 öre. Sms kostar 1,99 kronor och surf kostar 19 kronor per MB. Om du köper till 1 gigabyte surf hos Tre kostar det 49 kronor och gäller precis som övriga kontantkort i 30 dagar.

By Condon Criscillis

Vilken storlek har vanliga kuvert? :: Får man sätta upp kamera hemma?
Användbara länkar