Hem > H > Hur Sätter Man På Bluetooth På Sony Hörlurar?

Hur sätter man på Bluetooth på Sony hörlurar?

Du har bruksanvisningen till BLUETOOTH-enheten till hands.

  1. Aktivera parkopplingsläget på headsetet.
  2. Utför parkopplingen på BLUETOOTH-enheten för att söka efter headsetet.
  3. Välj [h.
  4. Upprätta BLUETOOTH-anslutningen från BLUETOOTH-enheten.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Följaktligen, hur kopplar man trådlösa sony hörlurar?

Headsetet sätts automatiskt i parkopplingsläge. När du parkopplar en andra eller efterföljande enhet (headsetet har parkopplingsinformation för andra enheter), ska du hålla POWER-knappen intryckt i cirka sju sekunder. Kontrollera att indikatorn blinkar omväxlande blå och röd när du släpper upp knappen. Kan inte ansluta Sony hörlurar? Aktivera parkopplingsläget på headsetet. När du parkopplar headsetet med en enhet första gången efter köpet eller efter att du har initierat headsetet (headsetet saknar parkopplingsinformation), ska du hålla -knappen intryckt i cirka två sekunder när headsetet är avstängt.

Dessutom, hur ansluter jag mina sony hörlurar?

Håll in Bluetooth-knappen så kommer du direkt in till anslutningarna. Beroende på modell börjar telefonen söka efter enheter direkt när du går in. Alternativt får du trycka på sökknappen. Välj din hörlur i listan som dyker upp och bekräfta parkopplingen. Vad är Parkopplingsläge? När du parkopplar en BLUETOOTH-enhet som saknar teckenfönster eller inte kan visa en lista med identifierade enheter, kan du parkoppla enheten genom att sätta både headsetet och BLUETOOTH-enheten i parkopplingsläge.

Related

Vilka hörlurar följer med iPhone 7?

Den nya Iphone 7 har inget klassiskt 3,5-millimeteruttag för hörlurar. De medföljande hörlurarna som följer med den nya telefonen kan användas för att ladda telefonen.

Man kan också fråga varför kan jag inte koppla min bluetooth till hörlurar?

Kontrollera att Bluetooth är påslaget i enheten du försöker ansluta till och att den är detekterbar eller synlig. Om du till exempel försöker ansluta till en telefon, säkerställ att den inte är i flygplansläge. Många datorer har inte Bluetooth-adaptrar. Du kan köpa en adapter om du vill använda Bluetooth. Med detta i åtanke, kan inte ansluta mina bluetooth hörlurar? inteanslutaBluetooth

Uppdatera tillbehörslistan.

  • Öppna appen Inställningar på telefonen.
  • Tryck på Anslutna enheter. Om Bluetooth visas trycker du på det.
  • Tryck på Parkoppla en ny enhet. tillbehörets namn.

Hur kopplar jag in trådlösa hörlurar?

Fortsätt då med stegen nedanför.

  1. Slå på flygplansläget och vänta i 15 sekunder.
  2. Om hörlurarna dyker upp i listan men kan inte kopplas till, markera då dessa och välj “glöm bort”, och parkoppla dem sedan på nytt.
  3. Koppla bort hörlurarna från alla andra enheter.
Kan inte koppla mina Urbanears? Testa slå av/sätt på Bluetooth och testa också starta om telefonen respektive hörlurarna. Testa också återställa hörlurarna om det går och aktivera sedan parningsläget igen. Testa också att stänga av WiFi helt och hållet innan ni parar dem.

Varför har jag bara ljud i ena hörluren?

Se till att kontrollera Bluetooth-inställningarna och se huruvida de trådlösa hörlurarna är anslutna eller inte. Koppla upp hörlurarna till en annan enhet och se om du får ljud från bägge. Återställ hörlurarna och parkoppla dem på nytt. Följ stegen för just dina hörlurar och se om detta löser problemet.

By Eberta

Similar articles

Hur laddar man Sony hörlurar? :: Hur ansluter man Sonos till nätverket?
Användbara länkar