Hem > V > Vilken Är Den Bästa Podcast Appen?

Vilken är den bästa podcast appen?

Podcast Republic är min favorit android podcast app. Det stöder iTunes- och YouTube-kanaler, har liveradioströmning, möjligheten att spara podcasts till ditt SD-kort, automatisk nedladdning, Android Wear-stöd och massor mer.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

På motsvarande sätt, hur fungerar podcast på iphone?

Tryck på Prenumerera på podcastsidan om du vill prenumerera på podcasten. Tryck på ett avsnitt när du vill lyssna på en podcast. Tryck på iCloud-ikonen i listan med avsnitt om du vill ladda ner avsnittet. Under Mina podcaster kan du hantera dina prenumerationer och lyssna på avsnitt. På motsvarande sätt, hur stänger man av sovläge? Slå på och stänga av Läggdags

  1. Öppna appen Klocka och tryck på fliken Läggdags.
  2. Tryck på Läggdags eller Väckning under Schema.
  3. Slå på och stäng av Läggdags-schema i det övre högra hörnet.

Med detta i åtanke, vilken är den bästa sömnappen?

Sleep Cycle är en av de mest populära sömnapparna i Sverige. Enligt företaget bakom appen mäter den sömnkvaliteten under natten och väcker användaren i en sömnfas då det är enklast att vakna på morgonen. Med hänsyn till detta, hur tar man bort halvmåne på iphone? iPhoneiPad

Slå på Stör ej med iOS 15 och iPadOS 15

  1. Gå till Inställningar och tryck på Fokus.
  2. Tryck på Stör ej.
  3. Välj dina anpassade alternativ för notiser.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Följaktligen, hur gör man en egen larmsignal?

Exportera projektet som en ringsignal

  1. Öppna GarageBand på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. I läsaren Mina låtar trycker du på Bläddra.
  3. Tryck på
  4. Ange ett namn för ringsignalen och klicka på Exportera.
  5. Tryck på Exportera.
  6. När ringsignalen har exporterats kan du tilldela ringsignalen.
Dessutom, kan inte vakna av alarm? Vakna på morgonen

Om du behöver kämpa för att inte stänga av ditt alarm kan det vara bra om du placerar din väckarklocka på andra sidan rummet så att du behöver ställa dig för att stänga av larmet. När du väl lyckats ta dig upp ur sängen är det lättare att komma igång med dagen.

Hur ställer man in analog väckarklocka?

När du tryckt på ”S”-knappen kommer timtalet att börja blinka vilket betyder att du med hjälp av piltangenterna kan ställa in vad klockan ska visa. Tryck sedan på ”S” igen så kommer minuttalet börja blinka och kan därefter ställas in med piltangenterna. Vad tjänar en Poddare? Här är några exempel: The Bowery Boys är en podcast om New York Citys historia och tjänar över $ 3,800 / månad genom Patreon. The Last Podcast On The Left tjänar över $ 57,000 / månad bara genom Patreon. De säljer också skjortor och gör regelbundna liveshower i olika städer.

Och därefter, hur laddar man ner poddar offline?

Lägga till en podd via RSS-flöde

  1. Öppna Google Podcasts. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Aktivitet längst ned. Prenumerationer.
  3. Tryck på Mer. Lägg till via RSS-flöde.
  4. Ange webbadressen till flödet.
  5. Tryck på Prenumerera.

By Taam

Similar articles

Är spam Burkskinka? :: Kan man sätta timer på Youtube?
Användbara länkar