Hem > H > Hur Kopierar Man Från Icloud?

Hur kopierar man från iCloud?

från iCloud

Följande data kan överföras från iCloud:

  1. Personligt innehåll: Kontakter, Kalender och Anteckningar.
  2. App data: Foton, Videos (Endast DRM-fritt innehåll) och Dokument.
  3. Inställningar m.m.: Wi-Fi- inställningar och Alarm.

Läs mer

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

På motsvarande sätt, hur sparar jag bilder i icloud?

Lagra bilder och videor i iCloud

  1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder.
  2. Slå på iCloud-bilder.
  3. Välj Optimera iPhone-lagring om du vill spara utrymme på din enhet.
Hur får jag tillbaka bilder från iCloud till iPhone? Bilder och videor lagras på ditt konto i 30 dagar. Du kan hämta originalbilder och -videor på din iOS-enhet genom att gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder och markera Hämta och behåll original. På en Mac öppnar du Bilder och väljer Bilder > Inställningar.

Därefter, hur hämtar man från molnet?

Hämta filer och mappar från iCloud Drive

Du kan hämta en fil från iCloud Drive antingen genom att öppna filen eller klicka på hämtningsknappen bredvid dess namn. Om du hämtar en mapp hämtas även allt som finns i mappen.
Hur kommer jag åt mitt iCloud konto? Gå bara till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Om du redan har använt iTunes Store, iCloud eller någon annan Apple-tjänst kanske du redan har ett Apple-ID. Läs om hur du hittar ditt Apple-ID om du har glömt det.

Related

Får samtal från Storbritannien?

Under de senaste dagarna har tusentals människor blivit uppringda från numret. Det är samtal från England. Tipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Finländarna är utsatta för can you hear me-bedrägeriet.

Hur överför man allt från en iPhone till en annan?

Överföra data från en tidigare iOS- eller iPadOS-enhet till din nya iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud

  1. Slå på den nya enheten.
  2. Följ anvisningarna tills wifi-skärmen visas.
  3. Anslut genom att trycka på ett wifi-nätverk.
  4. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID och lösenord.
  5. Välj en säkerhetskopia när du tillfrågas.
Med hänsyn till detta, hur markera alla bilder i icloud? Om du vill ladda ned alla bilder kan du använda snabbkommandot CTRL+A för att markera alla. Antalet markerade bilder syns i övre högra hörnet.

Hur får jag över mina bilder från iPhone till datorn?

Du kan importera bilder till din pc genom att ansluta enheten till datorn och använda Windows-appen Foton: Se till att du har den senaste versionen av iTunes på din pc. För att importera bilder till en pc krävs iTunes 12.5.1 eller senare. Anslut din iPhone, iPad eller iPod touch till din pc med en usb-kabel. Följaktligen, hur lagra bilder i molnet? Med en app i mobilen kan du bläddra bland dina filer och ladda upp eller ner dem mot molnet. Bilderna du lagrar är ofta tillgängliga via valfri webbläsare och i vissa fall finns även smarta appar till datorn som gör att filerna finns tillgängliga när du har internetuppkoppling, men inte upptar utrymme på hårddisken.

Dessutom, vad gör man när lagringsutrymmet är fullt?

Ta reda på vilka appar som tar mest plats

Ja, du kan se vilka av dina appar som tar upp mest plats. Gå till Inställningar > Allmänt > Användning > Hantera lagring.

By Schonfield Dworak

Similar articles

Hur sparar man filer på iPhone? :: Hur sparar man musik?
Användbara länkar