Hem > r > Är Snåljåp Korsord?

Är snåljåp korsord?

Synonymer till snåljåp

  • snålvarg,
  • snålmåns,
  • smulgråt,
  • gnidare,
  • girigbuk,
  • snål person.

Läs mer

Related

Är blå korsord?

Det finns namn för blåblått, oceanblått, himmelsblått, isblått, medelhavsblått, indigofärgat.

Vad betyder rimligtvis?

Rimligtvis betyder ungefär detsamma som troligen. Följaktligen, vad menas med urskilja? Urskilja betyder ungefär detsamma som uppfatta.

Vad menas med en oas?

Oas är ett grönskande och bördigt område i en öken, vilket uppstår tack vare lokalt god tillgång till sötvatten. En oas uppkommer kring en vattenkälla, där grundvatten når markytan. Folk frågar också vad är en gnutta? Gnutta betyder ungefär detsamma som glimt.

Related

Vill fortfarande korsord?

Synonymer för still, still, all, yet, in the future. Denna dag, användarbidrag.

Får och varg spel?

Fåren skall försöka stänga in vargen i ett hörn eller på en ytterrad så han ej kan flytta. Vargen skall försöka flytta till en av de 4 rutorna som är fårens utgångsposition. Fåren börjar flytta. I varje drag får fåren bara flytta framåt medan vargen får flytta både bakåt och framåt. Med tanke på detta, får räven ta får i hagen? Fåren får inte hoppa över räven, utan ska istället försöka ta sig framåt till hagen utan att bli fångade av räven. Om fåren lyckas tränga in en räv i ett hörn, så att den inte kan hoppa, är räven fångad. Räven får nämligen endast hoppa över och ta ett får om fältet bakom är tomt.

Med detta i åtanke, får och rävspel regler?

Spelet kan börja

Rävarna får flyttas i vilken riktning som helst, även bakåt. Alla pjäserna måste dock följa de svarta linjerna eller kanten på spelplanen. Fåren fångas genom att räven hoppar över spelpjäsen, som tas bort. Räven kan hoppa över flera får i samma drag, om det finns ett tomt hål att hoppa i mellan fåren.
Vad är Allor? Om en spelare slår lika med båda tärningarna, kallas det för en alla. Allor räknas dubbelt, det vill säga spelaren måste flytta två gånger för varje tärning. En spelare som till exempel slår två femmor flyttar för fyra femmor.

Kan vara två vid Allor?

Beskrivning. Allor är ett uttryck som används i sällskapsspel, innebär att två tärningar visar samma siffor. Att slå allor innebär att man slår lika på båda tärningarna, exempelvis två tvåor eller två sexor.

By Aleck Berver

Similar articles

Vem där ålder? :: Vad betyder få spel?
Användbara länkar