Hem > H > Hur Installerar Man Bankid På Macbook Air?

Hur installerar man BankID på Macbook Air?

Instruktioner för Mac

  1. Installera BankID-programmet på din dator. Installera BankID-programmet.
  2. Installera drivrutin för kortläsare. Välj länk utifrån vilken version av Mac OS du har. Du behöver starta om datorn när drivrutinen har installerats. Drivrutin för kortläsare - Mac OS 10.12 - 10.13.

Läs mer

Related

Vilken MacBook Pro ska jag köpa?

Även om det tekniskt sett inte är flaggskeppsmodellen av MacBook Pro, är det den modell som de flesta som vill ha en bärbar Apple-dator av professionell standard bör överväga.

Därefter, vilka telefoner kan inte ha bankid?

Är det så att jag måste köpa en ny telefon? SVAR: Ja, från och med i sommar krävs att du kör Android 5 eller senare för att Bankid ska funka. Det betyder att om du kör en Samsung Galaxy S4 eller någon annan telefon med Android 4 så kommer Bankid inte längre fungera. Dessutom, varför funkar inte bankid på mobilen? Här är några förekommande orsaker: Telefonen/surfplattan har inte Android med Google Play Services eller Huawei Mobile Services. Den enskilda telefonen/surfplattan är behäftad med systemfel som ev. går att åtgärda med fabriksåterställning.

Varför spärras mitt mobila BankID?

Ditt BankID kan spärras av flera orsaker. Det kan bland annat bero på att du slagit in fel kod för många gånger, eller på att gilltighetstiden gått ut. Kontakta banken som utfärdat ditt BankID för att beställa ett nytt. Därmed, varför spärras mobilt bankid? Om du anger fel engångskod flera gånger i rad när du ska skriva under eller identifiera dig med Mobilt BankID kommer ditt BankID att spärras för att förhindra att någon obehörig kan använda det. Du behöver då beställa ett nytt Mobilt BankID via din Internetbank.

Related

Hur man installerar App Store?

Gå till Play Store och avinstallera eller aktivera appar igen. Du kan trycka på Hantera appar och enheter. Välj de appar som du vill installera. Om du vill installera trycker du på den eller om du vill avinstallera trycker du på den.

Hur fungerar ett mobilt BankID?

Det fungerar som din digitala namnteckning och kan användas som underskrift för exempelvis avtal, informationsuppdateringar, bokningar, legitimering, köp, ansökningar etc. Alla kan skaffa mobilt BankID som har en så kallad smart mobil eller surfplatta och är ansluten till en bank som erbjuder denna typ av tjänst. Därmed, kan man ha bankid från olika banker? Banker som utfärdar BankID

Alla banker med BankID – Ett BankID har samma värde och används på samma sätt, oavsett vilken bank som utfärdat det.

Därmed, hur utökar man bankid?

Aktivera Mobilt BankID med utökad användning

  1. Logga in i internetbanken med Mobilt BankID.
  2. I menyn till vänster, tryck på Övriga tjänster.
  3. Tryck på Mobilt BankID.
  4. Tryck på Läs mer och aktivera under Utökad användning.
  5. Tryck på Aktivera Utökad användning.
  6. Godkänn villkoren med ditt Mobila BankID.
Med detta i åtanke, hur skaffar man id kort swedbank? De som är kund hos gällande bank kan göra en ansökan om ID kort på plats på kontoret. Det enda man måste ha med sig är ett giltigt foto samt giltig legitimation för att kunna identifiera sig.

Dessutom, varför krånglar bankid?

Om du har problem med ditt BankID bör du först testa det på test.bankid.com . Där kontrolleras om din installation av BankID säkerhetsprogram är OK och att ditt BankID är giltigt samt går att använda för identifiering och underskrift.

By Lindblad Poff

Similar articles

Varför kan jag inte ladda ner BankID säkerhetsprogram? :: Hur får jag BankID på datorn?
Användbara länkar