Hem > V > Vem Vet Mest Roliga Frågor?

Vem vet mest roliga frågor?

Vem vet mest?

  • Ungefär hur många sjöar finns det i Sverige? (
  • Vilket län i Sverige har flest kommuner?
  • Vilken kommun i Stockholms län är näst störst sett till befolkningsmängd efter Stockholm?
  • Ungefär hur många öar finns i Stockholms skärgård som är bebodda?
  • Vilken är Sveriges största kommun sätt till yta?

Läs mer

Related

Vad är mest kB eller MB?

Ex Word-filer med enbart text blir några kilobyte stora. Stora filer, t.ex. foton, kan vara på några MB eller några få.

Vart kan man köpa spelet krypterat?

Krypterat kan bara köpas på Spelfabrik.se Läs kortet högt. Alla andra hör vad du säger, förutom du. Var kan man köpa Fortunaspel? Fortuna spel - Leksaksbutiken Lilla Bus - där fantasi blir verklighet!

Finns i sjön Akademibokhandeln?

I familjespelet Sjön får du djupdyka bland fåglar, smådjur och växter – och fiskar såklart! Varsågod, här får du en helt egen sjö. En sån där magisk glittrande som det finns tusentals av i Sverige. Nu gäller det för dig att ta hand om den. Med detta i åtanke, vem där nya figurer? En rolig och praktisk utgåva med hundratals nya figurer som kan laddas ner online. Speltid ca 15 minuter. För 2 spelare från 6 år.

Related

Vem vet mest spel instruktioner?

Det finns 2400 frågor i spelet. Två till åtta taggade spelare kan spela, och dina glödlampor som tänds och släcks visar hur det går för dig. Alla tre frågorna ställs i den första omgången. I andra omgången kan du spela taktiskt om du väljer vem du frågar.

Och en annan fråga, vilket labyrintspel är bäst?

Årets bästa sällskapsspel 2020

  • 3D Labyrinth. (Ravensburger) Ålder: 8+ Antal spelare: 2-4. Betyg: 5 av 5.
  • Minecraft. (Ravensburger) Ålder: 10+ Antal spelare: 2-4. Betyg: 5 av 5.
  • Mini-MIG 0-100. (MIG) Ålder: 14+ Antal spelare: 2+ Betyg: 4,3 av 5.
  • Fördomar & tuffa val. (ALF) Ålder: 15+ Antal spelare: 3-6.
  • GW:s kriminalgåtor.
På motsvarande sätt, vem där spel egna bilder? Memoryspel med egna bilder. Du kommer säkert ihåg spelet från när du var liten, när du satt tillsammans med kompisarna eller mamma och pappa och vände den ena brickan efter den andra i hopp om att få flest par – och vem har inte beundrat de fina, färgstrålande brickorna med bilder på kattungar eller gula rapsmarker?

Man kan också fråga vilken kändis tänker du på?

Akinator finns både på webben och som app. Spelet tar fram personen eller figuren som du tänker på i form av en namngiven bild, efter att du har svarat på ett antal frågor. Det är viktigt att du svarar rätt på frågorna, eftersom att det annars kan bli fel ledtråd till anden. Hur spelar man Råttfällan? Alga Spel Råttfällan är ett fartfyllt spel för hela familjen. Sällskapsspelet går ut på att rädda så många råttor som möjligt. Gillra fällan genom att spänna fjädern, placera ut råttorna, sedan gäller det att försökta rädda så många råttor som möjligt en efter en utan att fällan rör sig.

Följaktligen, vem där brickor?

Varje spelare tar ett brickställ. Samtliga brickor placeras med nummersidan nedåt och blandas. Varje spelare drar en bricka för att avgöra vem som börjar spelet (här räknas inte jokrar). Den som drar den högsta brickan börjar, och spelet går vidare medurs.

By Grounds

Similar articles

Vem är jag spel barn? :: Hur spelar man Bajsspelet?
Användbara länkar