Hem > H > Hur Kan Jag Spärra Min Mobil?

Hur kan jag spärra min mobil?

Kontakta ditt försäkringsbolag och anmäl brottet/förlusten. Spärra telefonen hos din mobiloperatör. Polisen spärrar inte mobiltelefoner eller SIM-kort. Du behöver då uppge telefonnummer, IMEI-nummer och numret på polisanmälan.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Folk frågar också varför funkar inte mitt sim-kort tele2?

Starta om mobilen. Kontrollera att det finns täckning om du befinner dig på en ny plats. Kontrollera att vi inte har en pågående driftstörning där du befinner dig. Säkerställ att du har den senaste mjukvaran i din mobiltelefon. Med hänsyn till detta, kan man köpa sim-kort av tele2? Beställa nytt SIM-kort

För att beställa ett nytt SIM-kort kontaktar du kundservice på telefon 90 222. Du kan även besöka någon av våra Tele2-butiker.

Man kan också fråga vad är ett spärrintyg?

Du kommer få uppge mobilens IMEI-nummer och det diarienummer du fått från Polisen. Du får också välja ett lösenord på åtta tecken som behövs ifall mobilen hittas igen. Om du behöver kan vi skicka ett spärrintyg. Kan man spärra simkort? Har du blivit bestulen eller tappat bort din mobil, surfplatta eller mobila bredband är det viktigt att du på en gång spärrar ditt simkort. På så sätt kan inte obehöriga använda ditt abonnemang eller kontantkort. Du spärrar ditt simkort hos din operatör och det går på bara några minuter.

Related

Kan inte föra över bilder från mobil till dator?

Du kan aktivera mobilens funktion via inställningarna. Klicka på den för att para ihop den om du hittar den i datorns lista. Du kan sätta datorn i mottagningsläge genom att välja Skicka eller ta emot filer viaBluetooth, Ta emot filer.

Kan man använda en spärrad telefon?

Du som blivit bestulen kan spärra din stulen mobil men ändå kan bedragen använda sig av den. Hur är det här möjligt kan man undra? Förklaringen är att en spärrad mobil endast låser ner möjligheten att koppla upp samtal men en smartphone används ju till så mycket mer än att bara ringa med. Följaktligen, kan man låsa en mobil? Skydda enheten: Telefonen låses med pinkoden, det grafiska lösenordet eller lösenordet. Om du inte har något lås kan du ställa in ett. Du kan lägga till ett meddelande eller telefonnummer på låsskärmen så att någon som hittar telefonen kan kontakta dig.

Kan man spåra en stulen telefon?

För att hitta en försvunnen telefon krävs att du aktiverat tjänsten och loggar in och söker från en annan telefon eller dator. Exakt hur det fungerar beror på vilken telefon du har. Apple har sin tjänst som heter Hitta min Iphone och är din telefon en Android finns tjänsten Find my Device. Man kan också fråga varför aktiveras inte mitt sim-kort? Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. Om du inte sätter in det nya SIM-kortet i en mobil inom 30 dagar från att du fått det kommer det sluta att fungera, och du måste beställa ett nytt.

Kan inte ansluta till SIM-kortet?

Om ett felmeddelande visas eller om det blir problem med SIM-kortet eller operatörstjänsterna ser du om mobiloperatören kan hjälpa dig.

  • Ta fram ditt SIM-kort.
  • Öppna facket för SIM-kort på enheten.
  • Sätt i SIM-kortet i facket.
  • Sätt tillbaka SIM-kortets fack i enheten.

By Uphemia Modin

Similar articles

Hur aktiverar jag mitt SIM-kort? :: Vad tycker folk om Halebop?
Användbara länkar