Hem > H > Hur Spärrar Man En Telefon?

Hur spärrar man en telefon?

Kontakta ditt försäkringsbolag och anmäl brottet/förlusten. Spärra telefonen hos din mobiloperatör. Polisen spärrar inte mobiltelefoner eller SIM-kort. Du behöver då uppge telefonnummer, IMEI-nummer och numret på polisanmälan.

Läs mer

Related

Hur vet jag om min telefon är låst till 3?

Du hittar det 19-siffriga numret på baksidan av kortet eller på följebrevet. Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp av vår kundtjänst eller någon av våra butiker.

Och därefter, kan man spärra abonnemang?

Om din mobil har försvunnit kan du spärra ditt abonnemang/sim-kort. Då går det varken att ringa till eller från ditt sim-kort. Spärrar du dessutom själva mobilen blir även den helt obrukbar. Med tanke på detta, varför är mitt abonnemang spärrat 3? Vanligaste anledningen varför ens abonnemang har spärrats är på grund av en obetald faktura, i sånt fall släpps spärren så snart den fakturan är betalad. Ett abonnemang kan även spärras om man har lagt till tjänsten Kostnadskontroll som spärrar abonnemanget om man når upp till en viss egen satt gräns.

Folk frågar också vad är ett spärrintyg?

Du kommer få uppge mobilens IMEI-nummer och det diarienummer du fått från Polisen. Du får också välja ett lösenord på åtta tecken som behövs ifall mobilen hittas igen. Om du behöver kan vi skicka ett spärrintyg. Kan man spärra en stulen telefon? Det kan du göra på ett formulär på nätet eller genom att ringa till 114 14. När du har gjort anmälan får du ett diarienummer som operatören kommer fråga efter när du spärrar telefonen.

Related

Måste man ha fast telefon för ADSL?

Det går bra utan telefonabonnemang om du vill ha tillgång till bredband via ADSL. Det räcker med ett fungerande telejack.

Är mitt nummer spärrat?

Om du blir kontaktad ändå – anmäl till Konsumentverket

Om du blir uppringd av företag trots att du har spärrat ditt nummer i NIX, och inte är kund hos företaget som ringer, kan du uppmärksamma det genom att göra en anmälan till Konsumentverket.
Dessutom, när stänger telenor av abonnemang? Om PayEx inte får din betalning kommer abonnemanget att stängas av. Gäller fakturan ditt mobilabonnemang innebär det att du varken kan ringa eller bli uppringd. När du har betalat beloppet i kravbrevet tar det några arbetsdagar innan den är registrerad i våra system. Vi kan inte öppna abonnemanget innan det sker.

Man kan också fråga vill inte bli uppringd av telefonförsäljare?

NIX-Telefon – Spärregistret för telefoni. Slipp obeställda samtal i marknadsförings-, försäljnings- eller insamlingssyfte. Ring och följ instruktionerna för att spärra ditt nummer. NIX-Telefon gäller all telefoni och att spärra kostar inget mer än samtalskostnaden. Är det något fel på 3 nätet? Vi har för närvarande inga störningar i vårt nät.

Hur lång tid tar det innan abonnemanget aktiveras?

Om ditt abonnemang har blivit stängt på grund av obetald faktura kommer det att öppnas automatiskt ca 3-5 vardagar efter att din betalning har bokförts. Du kan också begära en snabbare öppning, förtursöppning, så snart du har betalat.

By Brandt

Similar articles

Är det bra att ha 3 abonnemang? :: Vad händer om jag blockerar en uppringare?
Användbara länkar