Hem > V > Vem Är Släkt Med Vem I Star Wars?

Vem är släkt med vem i Star Wars?

Luke Skywalker är Reys pappa

Samtliga Star Wars-filmer har fram till The Fore Awakens varit en historia om familjen Skywalker. Prequelfilmerna följde Anakin Skywalker från barnsben till att gå över till den mörka sidan under namnet Darth Vader.

Läs mer

Related

Var kan man se alla Star Wars?

Du kan se hela Star Wars Episode VI: Jediens återkomst. Du kan se SF när som helst. Du kan se den här. Det finns ett ställe där du kan titta på Du kan titta på filmen här. Microsoft Store finns här. Det finns ett ställe där du kan titta på Rakuten TV.

Vilken film kommer efter Revenge of the Sith?

Obi-Wan Kenobi (2022 Disney+-serien)

Det utspelar sig år efter händelserna i Revenge of the Sith, medan Obi-Wan vakar över en ung Luke Skywalker på Tattooine. Hayden Christensen kommer att återvända för att spela om sin roll som Darth Vader.
Dessutom, hur gammal ska man vara för att titta på harry potter? Då får föräldern avgöra om barnet får se filmen. I Irland och Storbritannien är åldersgränsen 12 år, i Finland 11 och i USA 13 år. Filmen har premiär den 18 november i Sverige.

Med hänsyn till detta, vad gäller vid 11 årsgräns på bio?

Det är den vuxne som tar med ett barn på en film med högre åldersgräns som ansvarar för skyddet av barnet. 11-årsgräns innebär att man, för att se på filmen utan vuxet sällskap, måste fyllt 11 år. I vuxens sällskap är det tillåtet att se filmen från 7 års ålder. Därefter, vilken åldersgräns är det på sagan om ringen?

OriginaltitelThe Lord of the Rings - the Fellowship of the Ring
ProduktionslandUSA Nya Zeeland
ProduktionsbolagNew Line Cinema Corp. Wingnut Films Ltd.
ÅldersgränsTillåten från 11 år
Sverigepremiär2001-12-19

Related

Finns det svenskt tal på Star Wars?

Den första Star Wars-filmen har dubbats till svenska. Filmen blir mer barnvänlig med hjälp av Tommy Nilsson, Rakel Wrmlnder, drottning Amidala och Pernilla August.

Finns det svenskt tal på Star Wars?

För första gången har nämligen en "Star Wars"-film dubbats till svenska. Tommy Nilsson, Anastasios Soulis, Rakel Wärmländer som drottning Amidala och Pernilla August som Shmi Skywalker (tja, vem annars?) ska göra filmen mer barnvänlig. Dessutom, vad heter smugglaren i star wars filmerna? Han Solo, den skuldsatte smugglaren som ansluter sig till rebellerna och blir hjälte, spelades i originalfilmerna av skådespelaren Harrison Ford. I december i år gör Ford en återkomst som Han Solo i filmen ”The Force Awakens”, den sjunde delen i Star Wars-följetongen.

Med hänsyn till detta, hur mycket sålde george lucas star wars för?

När Lucas sålde rättigheterna till ”Star wars” och sitt bolag ”Lucasfilm” 2012 fick han fyra miljarder dollar, motsvarande 35 miljarder kronor. Den största delen av den summan går till välgörande ändamål med inriktning på utbildning. Hur mycket såldes Star Wars för? George Lucas säljer Lucasfilm till Disney för 27 miljarder kronor.

Hur många böcker har skrivits?

Google har utvecklat en avancerad algoritm som räknat ut hur många publicerade böcker det finns i världen. Enligt Google beräkningar så landar siffran på 129 864 880, nästan 130 miljoner böcker.

By Nierman

Similar articles

När utspelar sig The Bad batch? :: Vad heter prinsessan Leia i efternamn?
Användbara länkar