Hem > H > Har Flustret En?

Har Flustret en?

Ett fluster är ett bräde (flusterbräda) på bikupor varifrån bin kan lyfta och där de kan landa när de kommer tillbaka från sin flygning. Flusterbrädan ansluter till öppningen till bikupan, oftast den enda öppning som bina har tillgång till för sina flygningar.

Läs mer

Och därefter, vad är fläng?

Betydelse: Öfverdrifvet och onödigtvis häftig rörelse; öfverdrifven brådska. Följaktligen, vad är en ordkonstnär? Person som skickligt eller konstnärligt kan bruka språket och dess uttryck eller vid behov skapa nya ord osv. Vanligen uttryckt om författare. Vanligaste synonymen är ekvilibrist; ordekvilibrist.

Vad är en åsikt?

Åsikt är en människas sätt att se på någonting, till exempel: – Enligt min åsikt så har veterinärer det bästa jobbet. Det handlar alltså om ett uttalande om vad personen ifråga (personligen) tycker. Kan kol vara korsord? KOL (förkortas, förkortning för kroniskt obstruktiv lungsjukdom) (medicinsk term) kronisk bronkit med andningssvårigheter och försämrad lungfunktion || oböjl.

Följaktligen, vad betyder vanära?

Betydelse: Något, som skämmer ens heder, ära, goda namn och rykte. Betydelse: Skämma ens heder, bringa vanheder, vanära. Man kan också fråga Är minimal korsord? Synonymer till minimal

  • minimi‑, minsta; ytterst liten, minsta möjliga, hårfin, obetydlig, försumbar, mikroskopisk, pytteliten. motsatsord. maximal, stor, gigantisk.
  • Användarnas bidrag. knapp, ringa.

Kan kall vind vara Webbkryss?

I korsord eftersöks ofta ordet mistral. Vad är en kall vind? En kallvind avser ytan närmast yttertaket på ett hus som ligger över takisoleringen men under yttertaket. De flesta hus har en sk kallvind. Kallvindar är oftast uteluftsventilerade vilket innebär att innertemperaturen i regel följer utetemperaturen.

Dessutom, vad betyder det när något är dramatiskt?

Ordet dramatisk är en synonym till händelserik och spännande och kan bland annat beskrivas som ”som har att göra med dramatik, drama-”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av dramatisk samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Duester

Hur länge ska man ladda Apple Watch första gången? :: Kan vind i korsord?
Användbara länkar