Hem > V > Vad Är Enastående?

Vad är enastående?

Enastående betyder i stort sett samma sak som makalös.

Läs mer

Dessutom, vad är en kvissla?

Kvissla betyder i stort sett samma sak som finne. Vad betyder blodtörstig? Blodtörstig kan bland annat beskrivas som ”grym, mordisk”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av blodtörstig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Dessutom, vad betyder nykomling?

Nykomling betyder ungefär detsamma som nybörjare. Vad betyder ordet Sagla? Vad betyder och hur uttalas sagla

Sagla uttalas sagla och är ett verb -de. Sagla betyder: dregla.

Vad betyder valfritt?

Valfri betyder ungefär detsamma som självvald. Vad betyder berättarkonst? Se nedan vad berättarkonst betyder och hur det används på svenska. Om persons färdighet att förtälja en historia. I korsord ofta mer i absolut ordalydelse där olika former av berättande kan avses såsom film, teater och liknande.

Är välbärgade synonym?

Ordet välbärgad är en synonym till tät och välbeställd och kan bland annat beskrivas som ”ganska rik”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av välbärgad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Och därefter, vad menas med anständig? Betydelse: Sedlig, som i sin vandel, i ord och gerningar, iakttager sedlighetens bud. Som i det yttre iakttager, hvad som i sedligt afseende är passande och tillbörligt.

Man kan också fråga vad är en kärleksaffär?

Ordet kärleksaffär är en synonym till romans och förbindelse. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av kärleksaffär samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Jaret

Vilken knapp aktiverar den avancerade startmenyn under uppstart av Windows? :: Hur stänger man av datorn med tangentbordet?
Användbara länkar