Hem > H > Hur Gör Man En Reset På Iphone?

Hur gör man en reset på iPhone?

Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till fabriksinställningar

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur gör man en hård omstart?

Om din iPhone har hängt sig (hård omstart)

  1. Tryck in både vilo-/väckningsknappen på sidan och hemknappen på framsidan.
  2. Håll knapparna intryckta i minst 10 sekunder, tills Apple-logotypen (det vita äpplet) visas.
Hur lång tid tar det att ladda en urladdad iPhone? Plugga in laddaren och vänta

För det mesta visar iPhone och iPad en laddningssymbol på skärmen så snart en laddkabel kopplas in. Är det dock så att enheten inte har ett uns batteri kvar och dessutom legat urladdad ett tag är det inte ovanligt att det tar upp till 10-15 minuter innan någon laddningsindikation visas.

Dessutom, kan inte trycka på skärmen iphone?

Starta om din iPhone eller iPad. Se till att bildskärmen är ren och fri från skräp eller vatten. Koppla från alla Lightning- eller usb-C-tillbehör. Om din skärm fungerar efter att du har tagit bort ett tillbehör testar du med ett annat uttag, en annan kabel eller laddare. Vad gör man om touchen inte funkar?

Obs!

  1. Aktivera säkert läge.
  2. Tryck på skärmen. Om skärmen fungerar i säkert läge beror problemet troligen på en app.
  3. Inaktivera säkert läge.
  4. Ta reda på vilken app som orsakar problemet genom att avinstallera nyligen nedladdade appar en efter en.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Följaktligen, kan man återställa en iphone utan apple-id?

3. Om du har glömt din kod eller ditt Apple-ID så kan du komma åt din data om du har gjort en säkerhetskopiering tidigare. Om du vill återskapa din tidigare säkerhetskopiering så väljer du Återskapa istället för Uppdatera. Följaktligen, vad kan man göra när man iphone inaktiverad? Om du har Iphone 7: Håll volym ned och sidoknappen intryckta samtidigt. Om du har Iphone 6S eller tidigare: Håll hemknappen och sidoknappen/toppknappen intryckta samtidigt. Fortsätt tills Itunes visar en dialogruta om att återskapa eller uppdatera. Välj Återskapa och gå vidare.

Man kan också fråga hur gör man en hård omstart på iphone 8?

På din iPhone 8 eller senare inklusive iPhone SE (2:a generationen): Tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Tryck sedan på och håll ned sidoknappen. Man kan också fråga vad gör man när telefonen hänger sig? Starta om Android

Att göra detta på en Android är inte svårare än vad det är på en iPhone. Tryck och håll ned låsknappen och ”sänk volymen”-knappen på din Android. Håll ned i ungefär 10 sekunder – förhoppningsvis kommer den frysta skärmen att starta om och telefonen kan fungera igen.

Man kan också fråga när mobilen låser sig?

Om du har en Android telefon så kan dem flesta modellerna stängas av eller startas om genom att hålla inne strömknappen, om det inte funkar så testa att hålla inne både strömknappen och volym ner-knappen samtidigt.

By Adhamh

Similar articles

Kan iPhone 7 snabbladdas? :: Hur återställer man iPhone X?
Användbara länkar