Hem > K > Kan Barn Ha Youtube Kanal?

Kan barn ha YouTube kanal?

Så här fungerar YouTube Kids

YouTube Kids-appen och webbupplevelsen innehåller populära barnvideor och nytt innehåll som levereras på ett sätt som är säkert och lätt att använda för barn. Du måste konfigurera YouTube Kids för ditt barn innan hen kan använda det.

Läs mer

Related

Vilket kontantkort till barn?

Om ditt barn är under 18 år kan du fortfarande ha ett mobilabonnemang hos Comviq, men du kanske vill överväga ett förbetalt kort. Du kan komma igång snabbt med ett förbetalt kort.

Kan man begränsa YouTube för barn?

Logga in på YouTube kontot. Välj meny i övre högra hörnet. Klicka sedan på ”inställningar”, aktivera begränsat läge. När det begränsade läget väl har aktiverats kommer det att stanna så även om man loggar ut. Hur gammal måste man vara för att ha en YouTube kanal? Ålderskrav. Du kan använda Tjänsten om du är över 13 år; barn i alla åldrar kan dock använda Tjänsten och YouTube Kids (där appen är tillgänglig) om den har aktiverats av en förälder eller vårdnadshavare.

Med detta i åtanke, hur stänger man av barnlås på youtube?

Obs!

  1. Logga in på ditt konto.
  2. Scrolla ned till raden Appar på startsidan.
  3. Välj YouTube.
  4. Scrolla till och välj Inställningar.
  5. Välj Begränsat läge eller Säkert läge.
  6. Välj På eller Av.
Dessutom, kan man ha en privat youtube kanal? Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

Related

Vilken ålder blir barn lugnare?

Barnet går in i en lugnare period vid tre till fyra års ålder. Barnet har mycket sociala och kommunikativa färdigheter. Barnet är intresserat av världen omkring sig.

Hur får man åtkomst till YouTube?

Hantera innehåll när du inte har åtkomst till YouTube

Öppna inställningarna för ditt Google-konto. Logga in med Google-kontot som är kopplat till din YouTube-kanal. Välj Hantera din data och integritet.
Hur får man bort barnspärr? Tillåta inbyggda appar och funktioner

  1. Gå till Inställningar och tryck på Skärmtid.
  2. Tryck på Begränsa innehåll/integritet.
  3. Ange din lösenkod för Skärmtid.
  4. Tryck på Tillåtna appar.
  5. Välj apparna som du vill tillåta.

Dessutom, kan man låsa youtube?

Öppna YouTube Kids-appen på barnets enhet. Tryck på låsikonen längst ned i hörnet på en sida i appen. Lös multiplikationen eller ange din anpassade kod. Välj Inställningar . Hur stänger man av begränsat läge på YouTube iPhone? iPhone- och iPad-appen

  1. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Begränsat läge om du vill aktivera eller inaktivera det.

Vad kostar ett YouTube konto?

YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden.

By Cudlip

Similar articles

Hur gör man en kanal på YouTube? :: Kan man barnsäkra Google?
Användbara länkar