Hem > H > Hur Gammal Måste Man Vara För Att Starta En Youtube Kanal?

Hur gammal måste man vara för att starta en YouTube kanal?

Ålderskrav. Du kan använda Tjänsten om du är över 13 år; barn i alla åldrar kan dock använda Tjänsten och YouTube Kids (där appen är tillgänglig) om den har aktiverats av en förälder eller vårdnadshavare.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Vad krävs för att starta en YouTube kanal?

Skapa en personlig kanal

  • Logga in på YouTube på datorn eller den mobila webbplatsen.
  • Klicka på profilbilden. Skapa en kanal.
  • Du blir ombedd att skapa en kanal.
  • Kontrollera uppgifterna (bland annat namnet och fotot för ditt Google-konto) och bekräfta att du vill skapa kanalen.
Folk frågar också vad kostar det att ha en youtube kanal? YouTube-kanaler är gratis att starta och mycket lätta att konfigurera. Även om det inte finns någon avgift för att lagra sina videor på webbplatsen kan det finnas ytterligare kostnader för att producera videor. De flesta skapare och företag skapar YouTube-kanaler och börjar producera videor med en budget under $2 500.

Varför går det inte att skapa en kanal på YouTube?

Du kan försöka skapa kanalen genom att göra något av följande: Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen och försök igen om du vill skapa en ny kanal. Skapa en ny kanal på YouTube i en webbläsare på datorn. Logga sedan in med appen på den mobila enheten. Kan man ha en privat YouTube kanal? Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

Related

Måste man ha tvåstegsverifiering?

Om ditt lösenord och din verifieringskod krävs är ditt konto säkrare. När du loggar in behöver du bara ange lösenordet om du slutar använda detta extra skydd. Det är möjligt att detta gör det lättare för obehöriga att komma åt kontot.

Därefter, vad kostar ett youtube konto?

YouTube är gratis att använda och det kostar inget att titta på klippen, men det finns en premiumversion av YouTube som kräver ett betalt abonnemang. YouTube Premium ger mer innehåll och fler möjligheter än vanliga YouTube. Abonnemanget kostar 119 kronor i månaden. Vad får man om man får 1 miljon visningar på YouTube? Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

Därefter, hur många följare på youtube för att tjäna pengar?

Vara minst 18 år. Ha minst 10 000 prenumeranter. Därmed, hur skattar man youtube pengar? Alla kreatörer som genererar intäkter på YouTube, oavsett var i världen de befinner sig, måste skicka in skatteuppgifter. Skicka in dina skatteuppgifter så snart som möjligt. Om vi inte får dina skatteuppgifter kan Google bli tvungna att dra av upp till 24 % av de totala, globala intäkterna.

Kan man ha flera kanaler på YouTube?

Du kan hantera upp till 100 kanaler från ett och samma Google-konto. Läs mer om hur du använder varumärkeskonton för att hantera YouTube-kanaler.

By Lazarus Neang

Similar articles

Vad innebär privat på YouTube? :: Hur raderar man sitt Microsoft-konto?
Användbara länkar