Hem > H > Hur Får Man Igång Stegräknaren På Iphone?

Hur får man igång stegräknaren på Iphone?

Öppna appen Hälsa och tryck på fliken Bläddra. Tryck på en kategori, till exempel Aktivitet. Tryck på en underkategori, som Steg.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Dessutom, vilken stegräknare app är bäst?

De bästa gratisapplikationerna för att räkna steg med din Android-mobil

  • Google Fit: Aktivitetslogg.
  • Stegräknare - Stegräknare.
  • Runtastic Steps: räkna steg och daglig aktivitet.
  • Pacer Pedometer - Steg- och kaloriräknare.
  • StepsApp - Stegräknare.
  • Noom: Hälsa & Vikt.
  • Accupedo Stegräknare - Stegräknare.
Dessutom, hur tillförlitlig är iphones stegräknare? Det visade sig att Iphone är bättre på att fånga upp steg vid raska promenader, något som sannolikt har att göra med att stegen är mer distinkta. I det läget räknar telefonen fel på mindre än 5 procent, något som får klassas som tämligen bra. Det är alltså de långsamma stegen i vardagen som inte fångas upp.

Hur räknar mobilen steg?

Om du enbart är ute efter stegräkningsfunktionen behöver du alltså inte köpa något träningsarmband. Nackdelen med att använda en smartphone, däremot, är att du måste bära den med dig överallt, på jobbet såväl som hemma, för att den ska kunna räkna alla steg. Ett armband sitter istället på din arm hela tiden. Med tanke på detta, finns det stegräknare i mobilen? Vare sig du håller telefonen i handen, har den i fickan, väskan eller ett armband, så kan den räkna dina steg automatiskt, även om skärmen är låst. Den här stegräknaren använder mobilens inbyggda sensor för att räkna dina steg.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Varför fungerar inte stegräknaren i Iphone?

Tryck på Appar under Integritet. Du kan se appar som du redan äger som är kompatibla med Hälsa. Om en app inte visas är den kanske inte kompatibel. Tryck på en app och aktivera de hälsokategorier som du vill att den appen ska spåra. Varför visar stegräknare olika? Hur långt 10 000 steg är beror på steglängden. En lång person har normalt sett en längre steglängd än en kort person, och det är också grunden till att stegräknaren kan visa olika resultat om man jämför med sin promenadkompis - även när man gått samma sträcka.

Följaktligen, kan man lita på stegräknare?

Teknikmagasinets stegräknare visade sig däremot inte vara särskilt pålitlig. Som minst registrerade den 45 steg av 10 000, och under de övriga testomgångarna spretade resultaten betänkligt. Folk frågar också Är runkeeper pålitlig? På andraplats hamnar Runkeeper. Det var appen som blev testvinnare förra gången Mobil testade träningsappar, eftersom enkelheten gillades av testpanelen. Appen håller sig fortfarande uppdaterad och känns inte på något sätt förlegad i sitt gränssnitt, men mycket ser väldigt likt ut sedan förra testet.

Är Runkeeper gratis?

Runkeeper är en app till Android och Iphone som gör allt det vi precis skrev. För dig som inte har en Androidtelefon eller Iphone finns som sagt alternativ, men den här gången har vi valt att fokusera på Runkeeper. Appen är gratis till båda plattformarna, men till Iphone finns även en pro-version för 75 kronor.

By Kali

Similar articles

Hur bra är Iphones stegräknare? :: Hur räknar mobilen steg?
Användbara länkar