Hem > r > Är Det Värt Att Köpa Iphone 13 Pro?

Är det värt att köpa iPhone 13 Pro?

Om du vill ha mer prestanda och förbättrad bildbehandling är iPhone 13 Pro vad du bör titta på. Med det mest avancerade kamerasystemet på marknaden är Apples iPhone 13 Pro den perfekta telefonen för användare som kräver det absolut bästa av sina telefoner.

Läs mer

Related

Vart kan man skriva dokument?

Redigera enkelt Microsoft Word-filer online utan att konvertera dem, och lägg till de utökade samarbets- och hjälpfunktionerna från Docs, till exempel kommentarer, åtgärder och Smart Compose. PDF-filer kan importeras så att de kan redigeras direkt.

Därmed, kan iphone 11 och 12 ha samma skal?

Ja! Måtten mellan flera modeller skiljer sig endast med 0,1-0,2 mm, vilket gör att samma skal passar flera iPhone-modeller. Med tanke på detta, hur ser man skillnad på iphone 11 och 12? Apple påstås också ha valt nya storlekar på skärmarna. Den billigaste modellen påstås få en 5,4 tum stor skärm, vilket med den heltäckande skärmen innebär en riktigt smidig storlek, bara något större än gamla Iphone 5-designen. Två andra modeller ska ha 6,1 tum stor skärm, och Pro Max-modellen får 6,7-tumsskärm.

Vilken iPhone är störst?

iPhone 13 Pro Max är iPhone med den största skärmen, med en 6,7-tums OLED-skärm på framsidan, och den mest avancerade kameran som Apple erbjuder med en ny teleobjektiv och ett nytt huvudobjektiv med 1,7 µm pixlar. Hur stor är en iPhone 13? Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (iPhone 13 mini), 6,06 tum (iPhone 13, iPhone 13 Pro) respektive 6,68 tum (iPhone 13 Pro Max). Den faktiska skärmytan är något mindre.

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Därmed, vad är skillnaden på pro och max?

Apple presenterar iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max – mer pro än någonsin. iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max är Apples proffsigaste iPhone-modeller hittills. De har helt ny kamerateknik, en smart skärm med ProMotion, den bästa grafikprestandan någonsin på en iPhone och suverän batteritid. På motsvarande sätt, Är iphone 12 pro max och 13 pro max lika stora? Iphone 13 Pro Max är 14,1 mm högre och 6,6 mm bredare än den normala modellen, medan alla årets modeller faktiskt är exakt lika tunna. Jämför vi med förra årets 12 Pro Max är den exakt lika stor, men 0,25 millimeter tjockare.

Vad är skillnaden mellan iPhone 12 Pro Max och 13 pro Max?

Kameran är den främsta skillnaden mellan de två Iphone 13 och de två Pro, och då främst den tredje kameran för tre gånger optisk zoom. Zoomen går något längre än på Iphone 12 Pro Max, 3 gånger i stället för 2,5 gånger. Vilken iPhone 12 ska jag välja? Ville man få tillgång till samtliga kamerafunktioner krävdes det hos iPhone 12-serien att man att man la vantarna på en Pro Max. Hos iPhone 13-serien är Pro och Pro Max funktionsmässigt däremot identiska. Det enda som skiljer dem åt är skärmstorleken (6,1 för Pro mot 6,7 tum hos Pro Max).

Vilken iPhone ska man köpa 2021?

Trots att de fyra modellerna i detta årets iPhone-lansering har mycket gemensamt så är utan tvekan Iphone 12 Pro Max den modell som sticker ut mest – kanske är det den hittills överlägset bästa iPhone. iPhone 12-familjen är designad speciellt för dem som vill uppgradera från en iPhone X, 11-modell eller äldre iPhones.

By Sawtelle Balagan

Similar articles

Hur stor skärm har en iPhone 6s? :: Är iPhone 12 mini större än iPhone 7?
Användbara länkar